Verslagen

Rozenburg F7


 
Picture
 


21 - 11 - 09

Zwartewaal F1 – Rozenburg F7   Uitslag:1-9

De OPSCHRIJFPIET gezien !!!!!!!

Ik ben met Rozenburg F7 naar Zwartewaal gegaan om een uitwedstrijd te spelen tegen de F1. Het weer was regenachtig en we kwamen om 8:00 uur aan op de voetbalvereniging. Uiteraard moet je je als leider aanmelden bij het secretariaat, en dat heb ik dan ook braaf gedaan. En daarna naar buiten om te wachten op de spelers totdat ze zich hebben omgekleed. Ik keek een beetje om me heen en zag een schim in de bosjes bewegen. Dat is raar. Ik ben er naar toe gegaan en zag tot mijn schrik dat het een Zwarte Piet was. Het was de OPSCHRIJFPIET. Hij kwam voor de wedstrijd. Hij wilde eens kijken of er nog stoute kinderen waren in het team. Ik heb hem uiteraard verteld dat we alleen maar brave kinderen hebben en dat ze het heel leuk vinden om te voetballen. Ik heb de Zwarte Piet maar laten zitten in de bosjes en ben met de wedstrijd begonnen.

We hebben de wedstrijd gewonnen met 1-9. De Zwarte Piet heeft hele mooie doelpunten gezien. Van Joey bijvoorbeeld. Hij nam na de courner van Quincy de bal aan, draaide en schoot gelijk op het doel. Ook Quincy had weer een groot aandeel in de wedstrijd. Ik hoop niet dat de Zwarte Piet Quincy gaat uitnodigen om in het Zwarte Pieten elftal (vv. ZPC) te komen voetballen. En er was een assist van Michel (keeper). Hij schoot de bal hoog in de lucht en de bal kwam na twee keer te stuiteren bij Quincy te recht. Deze rende naar het doel en maakte het netjes af. Ook Jordie was doeltreffend. Na een gedoe voor het doel van Zwartewaal, kwam de bal voor de voeten van Jordie. Jordie bedacht zich geen moment en knalde de bal in het doel. De rest van de spelers hebben fantastisch gespeeld.

Na de wedstrijd ben ik nog naar de zwarte piet toe gegaan. Hij was verbaasd. Hij zei;"Wat kunnen die jongens goed voetballen". Dat wist ik natuurlijk allang. Ik heb de zwarte piet uitgenodigd voor de Woensdagwedstrijd (18:00 uur). Misschien komt hij wel kijken. Dus goed in de bosjes zoeken, misschien vind je hem wel.

Jongens,lekker gebald,ga zo door!!!!!!
ps. vv ZPC = Zwarte Pieten Club


10 - 10 - 09

Stellendam F3 – Rozenburg F7   Uitslag:3-7 (3-4)

De lastige uitwedstrijd stond voor de deur tegen Stellendam.Het is de enigste tegenstander die ver bij onze vereniging vandaan ligt.Het weer was weer op onze hand.We speelde 8 tegen 8,dus 1 wissel.We begonnen wat slapjes aan de wedstrijd,maar we pakte het later in de wedstrijd goed op.Maar telkens kwam Stellendam knap terug.De 1-0 kwam van de voet van Quincy.De 2-0 van Joey,na een knappe pass van Quincy.Stellendam schoot de aansluitingstreffer erin,en daarna was het weer de beurt aan Quincy.Hij rende alleen op de keeper af.Hij schoot eerst tegen de keeper aan,en daarna tegen de keeper.Een verdediger was zo de kluts kwijt,zodat de verdediger hem er zelf inschoot.Na de limonade is de wedstrijd gelijk goed begonnen.Terwijl de leider nog een broodje kaas aan het bestellen was,schoot Quincy de 5-3 er al weer in.Hij zou het nog een keer doen en daarna was het verzet gebroken van Stellendam.De wedstrijd werd besloten met een mooi doelpunt van Joey.

Conclusie:Er is goed gespeeld,goed verdedigd en het middenveld was geweldig en onze spitsen deden hun werk.Maar toch weer een paar puntjes door de leider gezien waar we woensdag opgaan trainen.


03 - 10 - 09

Rozenburg F7 – Bernisse F4   Uitslag:5-5 (1-1)

Na twee mooie overwinningen op Spijkenisse F11 en Zuidland F5, allebei 6-1 kwam Bernisse bij ons op bezoek.We hadden veel vertrouwen in de goede afloop van de wedstrijd.Het weer was niet best,maar wel droog.En dat was al een klein wondertje.We speelde 7 tegen 7.Dat betekende dat we twee wissels hadden,want de opkomst was weer 100%.De wedstrijd begon gelijk op.Maar de beste kansen waren voor Rozenburg.Joey mist 2 goede mogelijkheden.Maar de derde was raak (1-0).De tegenstander leunde op de counter.Dit was een gevaarlijk wapen bleek later.Alle doelpunten van Bernisse vielen uit een counter en van fouten van Rozenburg.Geen uitgespeelde kansen.Dus ook de 1-1.Hij viel uit de lucht.De tegenstander schoot op de paal en via een Rozenburg speler ging de bal het doel in.1-1 was ook de ruststand.

De leider sprak met een aantal jongens die het wat moeilijk leken te hebben in het veld. De tweede helft gaf Rozenburg de toegestroomde supporters een mooie show.Rozenburg ging goed van start.Met een mooie aanval gaven het aanvalskoppel (joey en Quincy) een staaltje voetbal weg.Quincy liep op de laatste man af en passte de bal naar de vrijstaande Joey.Joey aarzelde geen moment en ramde de bal het doel in.Een exacte copy van een doelpunt in de wedstrijd tegen Zuidland.Het was het begin van de Rozenburgse show.Het werd in een snel tempo 4-1 door toedoen van Quincy.Maar het verval kondigde zich al aan.Bernisse kwam opstomen en ze kwamen terug tot 4-2.Gelukkig scoorde Joey de 5-3 en dacht de leider dat de wedstrijd gedaan was.Maar zo als gewoonlijk is dat een foute gedachte.De spelers van Rozenburg dachten dat ook en er werd slecht verdedigd.Bernisse kwam terug tot 5-5,en dat is een duur punt verlies.We waren beter,maar de score laat anders zien.We hebben goed gevoetbald,en daar gaat het om.Na de wedstrijd werden we getracteerd op een ijsje,omdat Jordy jarig was geweest.VAN HARTE JORDY!!!!.


12 - 09 - 09

Rozenburg F7 – WRW F3   Uitslag: 0-11 (0-3)

Picture
  Als u de stand leest dan vermoed u dat het een zeer slechte wedstrijd van onze kant was of dat de tegenstander te sterk was voor ons. Welnu,het laatste was het geval. De tegenstander was aangekomen met 2e en 3e jaars Fjes. Slecht ingedeeld door de KNVB heet dat in de trainers taal. Maar slecht gespeeld van onze kant daar was geen sprake van.

Ondanks de overmacht heeft het team keihard gewerkt. De verrassing kwam van een nieuweling. Joey is de nieuwe aanwinst van de F7. Nadat de tweeling ons heeft verlaten, komt Joey ons versterken. En een versterking is hij hoor. Daarnaast hadden we ook nog een jarige in ons team. Quincy.

Picture
  Quincy is 7 jaar geworden.we hebben dat gevierd midden op het veld,door voor hem te zingen. Hij was er duidelijk van onder de indruk.We konden hem helaas geen mooi verjaardags kado geven.

Maar ik wil wel iedereen een compliment geven.Keihard gewerkt en nooit opgegeven. Je moet namelijk niet vergeten dat wij nog maar 3 trainingen hebben gehad en dat de tegenstander er al 2 jaar of meer over gedaan hebben. Onze kans komt nog wel,door keihard te blijven trainen en werken.

Henk de Leider.


05 - 09 - 09

Sc Voorne F4 – Rozenburg F7   Uitslag: 8-6 (5-2)

Poeh poeh, dat is vroeg op. Onze eerste uitwedstrijd. En nog wel tegen Voorne.Een derby op Voorne en Putten. De strijd vlag was in ieder geval gestreken. Volle moed kwamen we bij Voorne aan. Het weer zat goed mee.Alleen maar zon en de wind had weinig invloed op het veld. We hoefden niet te wisselen omdat er 2 spelers hadden afgebeld en dat vond de rest van de spelers niet erg. Nu konden ze lekker voetballen zonder te wisselen. De leider had assistentie nodig,omdat zijn mede leider ook had afgebeld. Gianni (de vader van Kemo) heeft deze taak zeer goed op zich genomen. Als een volleerde coach stond hij de spelers aanwijzingen te geven.

En nu de wedstrijd. Waarschijnlijk waren de slapers nog niet goed uit de ogen gewreven vanochtend, want binnen een aantal minuten stond het zo 3-0. Veel al vergaten we de tegenstander in de gaten te houden, en waren we te veel met de bal bezig. Daarna pakte we de draad van vorige week een beetje op,en duurde het een tijdje voor de 4-0 viel van Voorne. Dit kwam ook mede doordat er een keeper in het doel stond die zijn mannetje stond (Michel). Tevens ontdekte de leider twee nieuw talenten. Één in de verdediging (Roel) en één op het middenveld (Julian). Zij zijn de motor van het team. Ze haalde vele aanvallen van Voorne weg. Na dit doelpunt begon het ineens te draaien in het team. We keken wat meer om ons heen en onze Yaromar liet zien dat hij het team de goede richting in duwde. Net als de eerste wedstrijd scoorde hij het eerste doelpunt van Rozenburg (4-1). Daarna hadden we door hoe we de tegenstander moesten aanpakken. Een enorme druk op het doel van Voorne was het gevolg, en uiteindelijk gaf het schot van Quincy het doelpunt wat we verdiende te krijgen. We gingen even er wat gemakkelijk over denken en daar viel prompt de 5-2. En toen was het pauze.

In de rust heeft de leider gezegd dat wat we geleerd hadden op de training dat we dat ook moesten doen op het veld. Het eerste deel van de tweede helft deden we het goed. Sterker nog we kwamen sterk terug.Mede door Quincy (5-3 en 5-4) kwamen we dichterbij. Maar Kemo had de eer om de gelijkmaker te scoren. Een prachtige pass van Quincy en Kemo schoot hem het doel in. Maar toen kwam het idee waarschijnlijk dat we er al waren en dat is niet zo met voetbal. Je hebt ten slotte pas gewonnen als het laatste fluitsignaal heeft geklonken. Ook hier bleek dat weer. Weer lette we niet op en twee counters waren ons te machtig (6-5 en 7-5). De koppies gingen een beetje hangen, maar toch wilde Boris toch even zeggen dat het nog niet voorbij was. Met een prachtig doelpunt wilde hij zeggen om er toch nog even voor te gaan. Maar de pijp was leeg. En Voorne scoorde nog een keer en toen was het over.

Helaas jongens, we hebben verloren, maar we zijn net pas begonnen. En we gaan er gewoon keihard tegenaan om de volgende wedstrijd wel te winnen. Jullie hebben het fantastisch gedaan.

De Leider.


29 - 08 - 09

Rozenburg F7 – Rozenburg F8   Uitslag: 6-6 (4-3)

De eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen.Een mooi seizoen lijkt het wel te gaan worden voor de F7. De gretigheid straalt van de spelers af en ook de ouders hebben er veel zin in. Dat bleek ook wel bij de aanwezigheid van alle ouders. Het aanmoedigen van de ouders galmde over het veld.En ook in het veld was genoeg te beleven. Veel doelpunten over en weer. De teams waren goed aan elkaar gewaagd.

Picture
  Onze aanvoerder (Quincy) nam het grootste aantal doelpunten voor zijn rekening. Maar liefst 4 doelpunten kwamen van zijn voet af (3-2,4-2,5-3 en de 6-3). Maar ook de andere spelers waren ook zeer actief. Yaromar had de eer om het eerste doelpunt van de F7 te scoren(1-0).

Na de 1-1 kwam Michel ook tot scoren (2-1). Het was na elk doelpunt een gejuich op het veld en aan de kant. Maar we moeten ook de F8 een compliment geven. Ze waren zeer goed opdreef en hebben goed gevoetbald.

En we zijn ze dankbaar dat we tegen ze konden oefenen,omdat Spijkenisse F11 had afgebeld. Kortom een goed begin van het nieuwe seizoen. En laten we hopen op een goed doelpuntrijk seizoen. Jongens,we gaan er een mooi seizoen van maken.

Henk de leider.

Naar boven