Rozenburg F6

Picture

11-02-06

Een geweldige dag voor F6 !

Zaterdag 11 februari, vertrokken de jongens van F6 naar Stellendam. Ze hadden er zin in en stonden te trappelen om het veld op te gaan. Het was een leuke wedstrijd waarin alle jongens zich van hun beste kant lieten zien. Roy Spithoven, Delano Koster en Esmael gingen vol in de aanval samen met onze topscoorder van die dag … Jasper Spithoven. Hij maakte de 1-0 en de 2-0 ! Er was een hele leuke scheidsrechter bij Stellendam, die de jongens ook een beetje stuurde als het ingooien bijvoorbeeld, niet helemaal goed ging. Echt fantastisch zoals die man dat deed. In de tweede helft begon het helemaal een feestje te worden toen Roy Simonis de 3-0 erin schopte. Ryan Kruithof was zoals altijd weer geweldig in de verdediging, waardoor F2 van Stellendam weinig kansen kreeg. Het feest was compleet toen Rik Breukel ten slotte nog voor de 4-0 zorgde. Met zulke cijfers hadden de tijgers van F6 nog nooit gewonnen ! Natuurlijk werden er ten slotte nog penalties genomen (voorbereiding op Oranje?) en Kilian Alofs die voor het eerst in het doel stond, bracht het er goed vanaf.

Picture      Picture

Dolgelukkig mochten de jongens toen even uitrusten, maar niet voor lang … ’s middags mochten de jongens namelijk in de rust bij het Eerste van Rozenburg het veld op ! Dat vonden de jongens reuze spannend. Ze hebben lekker een partijtje voetbal tegen elkaar gespeeld en wat ze het allermooiste ervan vonden was dat ze allemaal bij naam door de speaker genoemd werden !

17-12-05

Geweldige overwinning F6 maar bitter koud.

Op zaterdag 17 dec moesten de mannen van F6 naar SCO’63 in Spijkenisse. Het was ’s morgens nog de vraag, GAAT HET DOOR?? Het sneeuwde en er was veel wind. Maar het ging door. Vandaag konden we gebruik maken van twee gastspeler omdat Jasper, Roy & Esmaël er vandaag niet bij konden zijn. Michael en Thomas waren deze week vrij en konden dus met ons me doen. Dit seizoen hebben nog niet zoveel punten gepakt omdat we er “net”steeds naast zaten dus nu moest het maar gebeuren. Er stond nog veel wind maar soms kwam de zon er even door. Robert was deze week onze aanvoeder en koos er voor om eerst met tegenwind te beginnen. (goed gedaan Robert). Roy (Simonis) stond vandaag in het doel omdat we nog niet een echte “vaste” keeper hebben. In het begin ging het redelijk gelijk op. SCO kwam in het begin het eerst bij ons doel maar de verdediging met Ryan & Delano konden die bal eenvoudig weer naar voren schieten. Omdat er veel wind stond, die we de 1e helft tegen hadden, bleef de bal veel op het middenveld. Daar hadden Kilian, Dwayne en Thomas veel te doen. Uiteindelijk kwam de bal dan toch nog voor en via hééééél veel benen kwam de bal bij Thomas en hij kon deze in het doel krijgen. YES 0-1. Uit dit verslag lijkt het of dat we allemaal op “onze“ positie stonden maar wees gerust, we liepen echt allemaal door elkaar, achter de bal aan. Echt “F-ies” voetbal dus. SCO kreeg het ook nog voor elkaar om de 1-1 op het bord te zetten maar de mannen lieten zich niet uit het veld slaan. Na een beetje heen en weer “gevoetbal”, lukte het Ryan toch om de bal in de netten van SCO te krijgen. 1-2 !! Vlak voor rust. Op dat moment werd het zwart aan de lucht en enkele tellen later vielen er hele grote hagelstenen uit de lucht. Dit was ook voor de scheids het teken om af te fluiten voor de 1e helft.

In de 2e helft hebben we van keeper gewisseld; Robert in het doel en Roy in het veld. Zoals gezegd, in de 2e helft hadden we de wind in onze rug. De “doelpunten machine”kwam toen echt op gang. Sorry mannen de volgorde weet ik niet meer precies maar het ging wel hard ineens.

Delano 1x, Roy 1x. Michael 1x en Thomas nog 2x.

Eindstand SCO’63 – V V Rozenburg 1-7.
Van het wedstrijdsecretariaat kregen we keurig netjes een uitslagformulier. Deze zullen we zeker mee-sturen.

Klasse mannen en bedankt Thomas & Michael. Dit smaakt maar meer overwinningen dus we gaan er voor !!

Picture

10-11-05

Hoera, F6 haalt een punt!

Afgelopen zaterdag gingen we vol goede moed naar Zwartewaal. Ondanks dat het zo koud was dat het veld bevroren, gingen de jongens ervoor! Tijdens de eerste helft ging het heel erg gelijk op. Delano Koster, Kilian Alofs en Jasper Spithoven probeerde de verdediging van Zwartewaal te breken. Maar ze hielden stand tot het uiteindelijk Dwayne de Roos was die de 1-0 erin schoot. Super Dwayne! Robert van Dijk deed heel erg zijn best maar was zo nat en koud geworden dat hij lekker onder de warme douche is gezet. Roy Spithoven, Rik Breukel, Ryan Kruithof en Roy Simonis hebben gevochten als tijgers maar helaas wist Zwartewaal net voor tijd gelijk te maken. Eindstand 1-1. Heel goed gedaan jongens! We hebben een punt gehaald!

05-11-05

DE TIJGERS VAN F6 IN AKTIE!

Nog slaperig zijn we zaterdag naar Oostvoorne vertrokken om daar tegen de jongens van F4 van OVV te spelen. Maar dat slaperige was snel weg, toen het na een paar minuten al 1-0 voor de tegenstander werd. En helaas blijf het daar niet bij. De jongens hebben gevochten als tijgers. In de eerste helft stond Roy Simonis in het doel en hij heeft heel veel ballen weten te stoppen. Ryan Kruithof, Roy Spithoven en Rik Breukel hebben goed hun best gedaan in de verdediging, maar de tegenpartij was zo ontzettend goed georganiseerd dat het heel erg moeilijk was voor onze jongens. Met de rust was het 3-0 voor OVV. We begonnen de tweede helft hoopvol, Kilian Alofs kreeg het bijna voor elkaar om te scoren, Maar de bal ging er net naast. Jasper Spithoven was onze doelman in de tweede helft en heeft het uitstekend gedaan. Uiteindelijk is de eindstand 5-0 geworden voor OVV. Maar dat was een heel goed resultaat tegen deze tegenstander want die hadden alle voorgaande wedstrijden met hele grote getallen van rond de 20 gewonnen en staan op nummer 1. Ze hadden vandaag voor het eerst moeten werken voor hun doelpunten.
Na afloop worden er altijd door alle spelers nog penalty’s genomen (als voorbereiding op het Nederlands elftal, want met penalty’s kun je niet vroeg genoeg beginnen toch?)

En let op … dat hebben onze jongens gewonnen met 5-4. Dus F6 GOED ZO!