Picture

13-03-10

OVV F5 - Rozenburg F10

Vandaag een pittige tegenstander

Zaterdag 13 maart de uitwedstrijd VVR F10 tegen OVV F5. Vandaag een pittige tegenstander ,OVV F5, van deze jongens hadden we de thuiswedstrijd met 0-3 verloren en dit team doet het in de competitie ook erg goed. Benieuwd dus hoe onze kanjers het er vanaf gaan brengen. Op Jesse na was het team compleet. De opstelling was weer duidelijk en we konden aan de bak. Het fluitsignaal van de scheidsrechter en de F10 nam de aftrap.

Picture
  De eerste helft begonnen we zeer goed ,we waren erg gewaagd aan deze tegenstander. De bal ging over en weer en het was spannend wie als eerste een doelpunt zou gaan maken. Mooie kansen op het doel van Nyah en Luuk gingen er helaas nog niet in. Het was erg moeilijk om langs de verdedigers van OVV te komen ,want met 3 man sterk werd dit goed bezet.Ook jeremy had vandaag moeite om hierlangs te komen, waar hij natuurlijk erg van baalde .Toch kwam er nog een mooie aanval van Garvey liep op met de bal ,een pass naar Jeremy zou het dan lukken .... maar helaas. Uiteindelijk was het OVV die het eerste doelpunt van de wedstrijd maakte. VVR de aftrap ,meteen er weer fel tegenaan. Het overspelen ging vandaag ook wat moeilijk ,er zat geregeld een speler van OVV tussen.Maar iedereen bleef z'n best doen. En gelukkig weer een aanval van Garvey ,richting doel ziet Luuk, passt de bal en hij knalt de 1-1 erin. Vlak voor rust kreeg OVV nog een kans op het doel ,maar met een mooie redding van keeper Terence bleef het 1-1.

Picture
Picture
Picture

Tijd voor limonade ,nog wat aanwijzingen over het spel.En het veld op voor de tweede helft.De scheidsrechter had amper gefloten en de bal zat al in het doel .(2-1).Een foutje want het was een eigen doelpunt van ons .(de doelpunten maker vermelden we maar niet ,dit kan helaas wel eens gebeuren ,jammer maar niks aan de hand jongen).We waren allemaal toch een beetje van slag hiervan ,het liep niet meer zo lekker .Deze tegenstander profiteerde hiervan en scoorde ook de 3-1.Dat er de laatste wedstrijden aardig wat gescoord word door verschillende spelers van de f10.willen we maar al te graag de aanval in en zakt de verdediging af en toe een beetje weg .En daar moet dus wel aan gewerkt blijven worden .Onze tank Christiaan had af en toe benen tekort om het allemaal alleen op te lossen.Als we elkaar wat meer helpen komt het helemaal goed.Jullie blijven gelukkig wel allemaal super je best doen en dat we graag willen winnen laten jullie duidelijk zien. Nog wat kansjes van Jeremy en Terence op het doel .Maar gescoord werd er niet meer.De eindstand 3-1.

Een wedstrijd waar we van geleerd hebben .Kanjers op naar volgende week .

06-03-10

DVV09 F4 - Rozenburg F10  uitslag:4 - 8

Vandaag zaterdag 6 maart . De uitwedstrijd naar DVV09 F4 in Dirksland. Het was een zeer vroege vertrektijd (7.45), en dat viel natuurlijk niet mee. Dus de vertrektijd was iets verlaat . En de vertraging liep nog iets op want in dirksland aangekomen was het goede sportcomplex vinden ook nog een punt. Maar al met al we hadden er wel harstikke zin in op deze erg koude zaterdagochtend. Snel omkleden , de opstelling doornemen , en het veld op voor een korte warming-up. De scheidsrechter was er klaar voor en wij natuurlijk ook.

Picture
  De aftrap voor DVV09 en de bal ging z'n werk doen. In deze eerste helft was het F10 die het balbezit had. In de kleedkamer hadden we afspraken gemaakt dat de verdediging goed moest staan. Als Christiaan naar voren kon , moest Garvey achter blijven en als Garvey naar voren kon moest Chris achter blijven. Want vandaag miste we onze Luuk die sterk kan verdedigen en aanvallen. Maar het ging harstikke goed . En ook Nyah die niet in het doel begon deed het in de spits samen met Jeremy fantastisch hij gaf een paar mooie passen waaruit Jeremy kon scoren. Rick zat goed in de wedstrijd hij gaat met sprongen vooruit, op het middenveld beukt hij een paar ballen naar voren en zelfs een pass mee naar Garvey of Christiaan gaat hem ook goed af. Jesse en Joshua tikte aardig wat balletjes weg enzo had onze keeper Terence erg weinig te doen. En door het harde werken van iedereen werd er eerste helft 5x gesoord . De schitterende doelpunten kwamen op naam van :Jeremy 2x, Garvey 1x, Christiaan 2x. En gingen we de rust in met een voorsprong van 0-5 . De limonade smaakte weer lekker en klaar voor de tweede helft. Het keeperswerk was nu voor Nyah en Terence kon zich nu gaan warm lopen.

Picture
Picture
Picture
Tweede helft begon niet zo goed ,onze jongens dachten vast dat ze dit potje al gewonnen hadden. Maar dat was zeker niet zo , want DVV09 kwam terug in de wedstrijd en er vlogen zomaar een paar doelpunten in. Gelukkig zagen we op tijd in dat we goed op positie moesten blijven , en wisten we weer waar er gescoord moest worden. Jongens jullie hebben allemaal weer goed je best gedaan en leuk voetbal laten zien. Tweede helft staan de doelpunten op naam van : Jeremy 2x , Christiaan 1x. De eindstand van deze wedstrijd 4-8.

Super kanjers !

20-02-10

Wedstrijdverslag WFB F4 - Rozenburg F10

Gelezen in de Schakel

De kanjers van F10 hebben zaterdag 20 februari weer een geweldige wedstrijd laten zien. De uitwedsrijd ging vandaag naar voetbalvereninging WFB in Ouddorp. Best een stukkie rijden maar dat gaf niks want we hadden er op deze zonnige dag echte zin in. Aangekomen de kleedlamer in en ons voorbereiden op de wedstrijd tegen F4 van WFB. De opstelling weten de jongens erg goed en ook de posities van elkaar overnemen als dat nodig is zit al goed in de hoofdjes. Het keeperswerk was eerste helft voor Nyah en de tweede helft voor Terence. Het veld op om even warm te draaien en tot de scheidsrechter zich melde om aan de wedstrijd te beginnen.

Picture
  De aftrap werd genomen door onze kanjers en meteen de aanval in. Er werd weer geweldig overgespeeld naar elkaar en na een paar minuten kwam er een mooie aanvam van Jeremy, hij sprint naar het doel, ziet Garvey vrij staan, passt de bal en kan zo de 0-1 scoren. WFB de aftrap , niet voor lang, VVR was duidelijk sterker en liet dat goed zien, de jongens van WFB maakten hierdoor aardig wat overtredingen maar we hadden een scheidsrechter die werkelijk voor alles floot wat natuurlijk voor ons meezat maar er gingen aardig was spelminuten voorbij doordat hij bij elke overtreding uitleg gaf waarom hij floot. En de ingooi moest eigenlijk perfect genomen worden wat natuurlijk niet altijd lukt bij deze beginnende voetballertjes. En zo moest deze geregeld overnieuw genomen worden. Maar gelukkig bleven we gewoon lekker voetballen. Er was niet langs Christiaan en Lukk te komen, en Jesse en Terence bleven knokken voor de bal. Jeremy kwam dichtbij het doel en een speler maakte een overtreding op hem. En kregen wij een penalty mee. En zo werd die genomen door Jeremy en die maakte 0-2.

De tweede helft weer van start nog steeds een sterk spelend VVR, wat kansen van Jesse, Luuk en Nayah op het doel gingen er net niet in. Een mooie aanval van Rick, hij loopt op met de bal passr naar Christiaan en gaat er alleen vandoor en knalt de 0-3 erin. We waren weer op dreef. Nu Garvey aan de bal, loopt op met de bal ziet Jeremy vrij staan, passt de bal en de 0-4 zit erin. Deze kanjers van de F10 laten zien dat ze voor elkaar en met elkaar goed kunnen voetballen. Een snelle speler van WFB komt in balbezit en krijgt de kans om er vandoor te gaan en zo maakt hij de 1-4. Maar nisk aan de hand, Jesse weer een bal geeft de bal mee aan Jeremy die ziet Luuk vrij staan, passt de bal en Luuk scoort de 1-5. Dit was nog niet genoeg voor ons want we bleven ervoor gaan, nog twee mooie doelpunten van Jeremy voordat de scheidsrechter af floot. Een eindstand van 1-7.

Jongens, jullie hebben het weer geweldig gedaan.

06-02-10

Wedstrijdverslag Rockanje F5 - Rozenburg F10

De jongens van F10 speelde een sterke wedstrijd!!!!!

Picture
  Vandaag de vroege uitwedstrijd tegen Rockanje F5 , het was niet alleen vroeg maar ook nog erg mistig. Aangekomen natuurlijk de kleedkamer in om ons mooie tenue weer aan te doen, handschoenen en legging aan voor de kou , en wij waren er klaar voor. Het veld op om nog even met elkaar een balletje te trappen. De opstelling en de tactiek doornemen. En de scheidsrechter vond het tijd om te beginnen.
De opstelling:
Nyah in het doel , wat hij aardig onder de knie krijgt. De verdediging :Garvey en Christiaan. Het middenveld : Joshua , Luuk die verdedigd en kan aanvallen, en Rick. De aanvallers :Jeremy en Jesse.
De aftrap was voor vvr ,Jesse speelt de bal naar Jeremy en samen gaan ze meteen richting doel waaruit al snel het eerste doelpunt valt op naam van Jeremy. De aftrap weer genomen ,wat zaten wij goed in de wedstrijd er werd goed overgespeeld , de passen kwamen goed aan.

Christiaan speelde een super wedstrijd het verdedigen ging hem goed af maar ook de aanval mee naar voren ging geweldig. Het overnemen van positie van Luuk werd ook weer steengoed gedaan. In de 4-de minuut kreeg Christiaan een mooie kans op het doel , hij ging erin maar werd door de scheidsrechter afgekeurd . (waarom was niet helemaal duidelijk , zal de mist wel geweest zijn dat hij het niet zo goed zag ). Jammer maar we gaan gewoon verder ,ook Garvey en Luuk konden veel mee naar voren en speelde ook goed over naar elkaar. Op het middenveld deed Rick goed z'n best samen met Joshua zorgde ze dat rockanje niet de kans zou krijgen om langs hun te gaan.Er kwam weer een mooie aanval aan van garvey en jeremy ,garvey passt naar jeremy en de 0-2 zit erin.Wat een leuke wedstrijd en niet alleen voor deze jongens van vvr maar ook onze papa's en mama's genoten hiervan. Rockanje krijgt wat kleine kansjes maar voor Nyah is dit geen probleem. Luuk aan de bal gaat hij scoren , nee het is Jeremy weer die de 0-3 erin knalt.Voor de rust weet rockanje toch een doelpuntje mee te pikken.Tijd voor limonade.Even opwarmen in de kleedkamer ,de keepershandschoenen gaan naar jesse en wij zijn er weer klaar voor.

Picture
Picture Picture Picture

De aftrap nu voor Rockanje maar de bal weten wij weer voor ons te winnen. Een actie van Jeremy en.... 1-4 . Ook deze helft werd er nog steeds erg goed gevoetbald. Christiaan krijgt de kans om naar voren te gaan , gaat langs een paar spelers van Rockanje en knalt de bal in het doel (yesss)1-5. En we waren op dreef want het doel van Rockanje was goed te vinden in deze mistige zaterdagochtend. Want door jullie geweldige spel volgde er nog mooie doelpunten van : Jeremy 4x, Luuk 2x, Garvey 1x . Voor Rockanje was dit een verloren wedstrijd , ze bleven hun best doen en Jesse gaf ze toch nog een cadeautje .Het laatste doelpunt van de wedstrijd.de eindstand 2-12. Complimenten voor jullie allemaal, hard gewerkt en goed voetbal laten zien.

23-01-10

Rozenburg F10 - OVV F6

Picture
  Zaterdag 23 januari: Na een lange winterstop was het eindelijk weer zover om aan onze eerste wedstrijd te beginnen in de voorjaarscompetitie. De eerste training van woensdag ging ook weer harstikke goed iedereen had er echt zin in en we waren zelfs nog in goede conditie. We waren vandaag dus wedstrijd fit. We hadden geen zieke of afwezige , een compleet team dus. Na omgekleed te zijn gingen we het veld op om even warm te draaien, en een balletje te tikken totdat de scheidsrechter er klaar voor was. De tegenpartij OVV was met 7 man sterk ,dat betekende dat wij 2 wissels hadden. De opstelling is bekend (eerste helft ging Nyah keepen en de tweede helft Terence).

De aftrap was voor ons en we mochten er weer tegenaan. Het had even tijd nodig voordat we in de wedstrijd kwamen , we gingen een beetje slordig met de bal om. Toch weer even wennen aan elkaar. Het was OVV die daardoor het eerste doelpunt maakte (0-1). Waren we nu wakker geschud! Iedereen ging er wel steeds feller tegenaan (Luuk en Garvey speelde een erg goede wedstrijd die bleven allert) , maar we vergaten om naar elkaar over te spelen en dat ging voor de winterstop juist zo goed.

Picture

Het spel ging wel over en weer en de kleine kansen op het doel van o.a Luuk , Christiaan , Jeremy en Garvey ze wilde er gewoon niet in vandaag. Even tijd om limonade te drinken en de keepershandschoenen van Nyah die geweldig stond te keepen (een paar mooie reddingen) doortegeven aan Terence. Klaar voor de tweede helft en de aftrap werd genomen door OVV. We bleven knokken voor de bal en lieten ons niet wegzetten. Jesse en Jeremy probeerde door hun snelle sprintwerk nog wat kansjes op het doel te krijgen maar het geluk zat ons niet mee , want een doelpuntje hadden we wel verdiend. En het was OVV die door een geluksballetje de 0-2 maakte. Ondanks dat we achterstonden lieten we ons niet kennen. Ook Rick speelde een leuke wedstrijd , hij veroverde een paar keer de bal en deed lekker mee (hij heeft vast stiekem geoefend in de winterstop). De eindstand bleef 0-2 , jammer jongens maar jullie hebben goed gewerkt als we volgende week weer naar elkaar gaan overspelen komt het helemaal goed.