Rozenburg F8

01 - 10 - 05

Rozenburg F8 wint eerste wedstrijd tegen NSVV F7.

Op zaterdag 1 oktober zijn wij naar Numansdorp vertrokken om te spelen tegen NSVV F7. Het is de 3e wedstrijd met ons team, helaas ontbraken Nils(gebroken arm) en Boas. Met 7 spelers gingen wij de wedstrijd aan.

Al snel in de eerste helft maakte Mike 0-1, maar het was nog maar het begin, dus iedereen moest nog zijn uiterste best doen om deze wedstrijd te kunnen winnen. Xander deed in de verdediging goed werk. Aan het eind van de eerste helft maakte NSVV de stand gelijk. In de rust een peptalk van trainers Chris en Jurgen en vol goede moed naar de tweede helft. De tweede helft speelde wij met de rug in de wind. Onze keeper Delano kon nu ook makkelijker de bal ver in het veld schieten. Ivar maakte gelukkig 1-2 en toen leek alles weer goed te komen. De andere jongens in het veld, Justin, David en Max deden hun uiterste best om de bal op de goede plek te houden. Mike maakte 1-3 en later Ivar nog 1-4 en 1-5. Ons geluk kon niet op. Onze eerste wedstrijd gewonnen! Dit vierde wij met een polonaise. Op naar onze volgende wedstrijd met al onze spelers.