12-09-09

Rozenburg F5 - OHVV F2   2-6

Het merendeel van het team van F8 van vorig jaar is overgegaan naar F5. Stijn, Jimmy en Jesse zijn doorgestroomd naar hogere F elftallen en daarvoor hebben we versterking gekregen van Sem, Luuk en Robin. Vandaag waren voor het eerst alle spelertjes van de partij dus is ook de elftalfoto gemaakt.

Picture
  Het was lekker weer toen om 08.30 uur afgetrapt werd op het hoofdveld. De wedstrijd begon heel gelijkmatig, over een weer waren er kansjes maar heel lang bleef de nul voor beide partijen behouden. Rozenburg had wat moeite om de ruimtes te vinden zodat vaak de bal weer makkelijk door de tegenpartij werd veroverd. Met het vertrek van Stijn is F5 ook zijn vaste keeper kwijt en moeten de spelertjes per toerbeurt een speelhelft keepen. In de 1e helft stond Kevin als keeper, in de 2e helft was dat Robin. OHVV kreeg op een gegeven moment meer grip op de wedstrijd omdat zij wel veel de zijkanten benutten en meer in de vrije ruimte speelden. Dit resulteerde in 3 maal een aanval en 3 maal een doelpunt. Met een 0-3 achterstand gingen de mannen de pauze in.

Na de rust bouwde OHVV de voorsprong uit tot 0-4 en werd door iedereen gevreesd voor een monsterscore. Bij Rozenburg werd langzaamaan het spel beter en gingen de mannen meer de ruimte in en goed overspelen. Na een mooie samenwerking lukte het Kevin om de bal in het doel te schieten en was gelukkig de nul weg. De blijdschap was erg groot bij de knullen en dat geeft maar weer eens aan hoeveel plezier ze hebben in het spelletje. Het zelfvertrouwen groeide en er werd duidelijk met meer lef gevoetbald. Het leek ook wel of ze elkaar beter konden vinden en de bal werd veel sneller rondgespeeld. Na wederom een goede aanval kon Wessel het dit keer afmaken en schoot koelbloedig in het doel van OHVV, 2-5. Er werd feest gevierd alsof ze de overwinning op zak hadden. Aan het eind van de 2e helft lukte het OHVV om toch nog een keer te scoren en eindigde de wedstrijd in een 2-6 verlies.

Picture
Picture
Picture

Toch kon F5 met opgeheven hoofd het veld verlaten, want zeker de 2e helft hebben ze laten zien dat ze werklust hebben en er voor gaan met zijn allen om tot een goed resultaat te komen.