Verslagen

Rozenburg F1


 
Picture

 


20-03-10

Spijkenisse F2 - Rozenburg F1 (0–0) 1 – 0

Na het gelijkspel tegen Smitshoek wilden we deze keer de 3 punten in onze zak steken. Dit moest gaan gebeuren tegen Spijkenisse F2, zoals we daar gewend zijn stond er veel wind en begon het weer eens te regenen. In de eerste helft was niet echt te zien dat we voor de 3 punten kwamen. Het samenspel was niet om over naar huis te schrijven, maar gelukkig speelde Spijkenisse ook niet op zijn best. Na de rust kwamen de jongens beter in de wedstrijd wat resulteerde in diverse kansen, maar helaas de keeper en de paal stonden een doelpunt in de weg. Twee minuten voor tijd werd een aanval van ons afgeslagen en counterde Spijkenisse met enig geluk naar de 1 – 0. In de resterende tijd kwamen we helaas niet meer tot scoren. Volgende week meer succes.

Een supporter.


13-03-10

Smitshoek F2 - Rozenburg F1 (2-2) 3-3.

Zaterdag 13 maart stond ons een belangrijke uitwedstrijd te wachten, want we moesten tegen de koploper. We begonnen heel erg sterk, want na ruim 5 minuten stonden we al 2-0 voor met mooie doelpunten. We speelden daarna wat minder sterk en net voor rust kwam het toch nog op een 2-2. Dat was ook de ruststand.

Na de rust speelden we weer erg sterk. Er was sprake van een handsbal, maar de scheidsrechter reageerde daar eigenlijk niet op, waardoor Armin kon scoren. De trainer van de tegenpartij werd toen erg boos op de scheidsrechter die vervolgens de goal afkeurde en de bal werd opgegooid. We lieten ons daardoor niet gek maken, want niet snel daarna scoorden we toch nog 3-2. Helaas voor ons werd het toch net voor het eindsignaal 3-3.

De mooie goals waren van Lars, Jordy en Armin, maar we hebben het met z'n allen goed gedaan.
Op naar de volgende wedstrijd,

Enrico Noordam


06-03-10

Rozenburg F1 - OHVV F1 5-1

Na precies 4 weken geleden de laatste wedstrijd te hebben gespeeld eindelijk weer eens een wedstrijd. De tegenstander OHVV F1. Deze tegenstander hadden we al eens eerder ontmoet tijdens een oefenwedstrijd. De jongens werden toen volledig onder de voet gelopen en verloren toen met 11-1! De spanning was dan ook te snijden, want hoe goed zijn de spelers van OHVV toch wel niet….

Na het bekende warmlopen en doel schieten begon de wedstrijd. Rozenburg F1 speelde gelijk heel goed op de bal en het overspelen ging erg goed. OHVV kwam nauwelijks aan de bal en als ze aan de bal kwamen, werd dat gelijk afgestraft door goed verdedigend werk en het scherpe spel van Rozenburg F1. Het publiek en de jongens genoten zichtbaar van het snelle voetbalspelletje en na een minuut of 5 scoorde Jordy een mooi doelpunt! Het feest kon beginnen!. OHVV F1 werd vanaf de zijlijn heftig gecoached en dat resulteerde in leuk voetbal, maar doelpunten vielen er niet meer. Gelukkig bleven alle spelers goed bij de les en kort voor rust volgde 2-0. Na de bekende “preek” en de limonade in de rust kwamen de teams weer op het veld.. Zou Rozenburg F1 kunnen handhaven? En heeft OHVV F1 goed naar de “donderpreken” van hun coach geluisterd? Maar Rozenburg had de smaak te pakken en al snel volgde 3-0 en 4-0. De jongens oogden blij en hadden veel plezier in het veld. Ook bij Henk was een glimlach te zien! Ook hij had in tijden niet zo’n leuk voetbal meer gezien. De bal ging nu over en weer en beide teams schoten regelmatig mis op het doel, of op de paal. En toen een mooie voorzet en een uitbraak van Rozenburg en het was 5-0!! Net voor het fluitsignaal scoorden OHVV…een beetje jammer…….

Maar Lars, Stan, Sander, Armin, Jordy, Tim, Enrico, Jay en Timo, jullie hebben geweldig gevoetbald en het publiek een mooie wedstrijd gegeven! Ook de complimenten aan trainer Henk en de vader van Timo voor het goede coachwerk.

Een trotse moeder.


06-02-10

Rozenburg F1 – Barendrecht F2

De wedstrijd begon om 9:45. Trainer Henk was onze scheidsrechter. Ik (Sander) was de aanvoerder. De eerste tien minuten waren we goed bezig. We stonden toen met 4-0 voor. Toen ging het goed met overspelen. Dat ging supergoed. Daarna waren we allemaal slechter bezig want we stonden niet goed op onze posities en ook ging het toen slecht met overspelen. Misschien kwam het door de mist. Daarna hadden we twee doelpunten tegen. Toen was het 4-2. Daarna maakten we weer een doelpunt. Voor de rust maakte Barendrecht nog een doelpunt.

Toen was de rust. De stand was 5-3. In de rust kregen we siroop en een preek. Het was een goede preek. De tweede helft was heel erg spannend. Gelijk na de rust was het 5-4. Daarna gingen we gelijk op. Toen werd het 5-5 en daarna 6-5 en toen werd het 7-5 en toen voetbalden we wel goed. Daarna werd het 7-6 en daarna 8-6. Daarna werd het heel erg spannend want Barendrecht maakte nog een doelpunt en toen werd het 8-7. Gelukkig gaf scheidsrechter (trainer Henk) het fluitsignaal. We waren allemaal erg blij dat we gewonnen hadden. Allemaal wel goed gespeeld en scheidsrechter bedankt.

Groetjes van Sander.
Rozenburg F1 – Barendrecht F2: (5-3) 8-7


23-01-10

Rozenburg F1 - Smitshoek F2

Na een lange periode geen wedstrijden te hebben gespeeld moesten we zaterdag eindelijk de eerste wedstrijd voetballen in het jaar 2010. We moesten tevens maar afwachten of onze KANJERS goed uit de winterperiode ( weinig trainingen) voor de dag zouden komen. De eerste wedstrijd moesten we tegen Smitshoek. Na een goede warming-up waren onze jongens klaar om te starten. Het begin van de wedstrijd ging goed , we kwamen daardoor op een 1-0 voorsprong.

Maar na 10 minuten gingen onze jongens te veel voor hun eigen spelen en begonnen ook nog eens tegen elkaar te zeuren. En daar profiteerde de tegenstander daar van, niet goed verdedigd en we vergaten om met onze tegenstander mee te lopen , waardoor Smithoek al snel de gelijkmaker maakten en daarna kregen we nog eens twee doelpunten achter onze oren.De ruststand was daardoor 1-3 voor Smitshoek. In de rust moesten we even harde woorden plegen tegen onze jongens, en maar hopen dat we de tweede helft het recht konden zetten. Door en aantal positie,s te veranderen hoopte we dat het beter ging, nou helaas begonnen we de tweede helft niet sterk, wederom niet goeg dekken , en overspelen, waardoor Smitshoek de 1-4 maakte. Vlak voor het einde van de wedstrijd maakte we gelukkig nog de 2-4.

Jongens , probeer mekaar te helpen en niet zeuren tegen elkaar.
Stef bedankt dat je onze scheidsrechter was.
ROZENBURG F-1 - Smithoek F-2 2-4 (1-3).


Naar boven