Verslagen

Rozenburg E7


Indeling seizoen

   Klasse Voorkeurstijd
1.    
2.    
3.    
4.    
5.    
6.    
7    
8.    
9.    
10.    
     
     

 
Picture
Rozenburg E7 (2009-2010)


26 - 09 - 09

Rozenburg E7 - PFC E3

Nadat wij 3 weken geleden de mooie voetbaltenues van de Sponsor hadden ontvangen, was het nu eindelijk zover dat we voor het eerst op eigen veld in de nieuwe outfit aan mochten treden.

Zaterdag 26 september was het dan zover, de eerste competitie wedstrijd tegen PFC E3M stond op het programma.

Welliswaar waren de meiden van PFC E3 over het algemeen groter dan onze jongens, toch lieten we ons niet van de wijs brengen. Na een snelle 0-1 achterstand, wist de groep zich goed te herpakken. Steeds weer werden de aanvallen van PFC vroegtijdig gestopt en werd snel omgeschakeld en gingen wij weer in de aanval. Na een paar goede kansen waarbij de bal vanaf links en rechts werd voorgegeven kon een doelpunt dan ook niet uitblijven. Na weer een voorzet van Pascal scoorde topscorer Aron (heeft alle 5 goals in de bekerronde gemaakt) en werd het 1-1. Niet veel later hadden we een goede kans op 2-1 maar Tim miste net en ook Sean had later nog een mooi schot op het doel dat paal schampte en naar net naast ging.

Ook in verdedigend opzicht waren we erg goed. De voorhoede van PFC was niet de eerste de beste, ze haalden gemene trucjes uit (door de scheids niet gezien maar het massaal toegestroomde publiek wel) en wist onze verdedigers op meerdere manieren te tergen. Dylan en Leroy lieten zich echter niet van de wijs brengen door alle opmerkingen die ze van de dames kregen en bleven geconcentreerd verdedigen. Het middenveld stond goed, er werd hard gewerkt onder een mooie september zon en ook keeper Ruben keerde menige doelpoging van de tegenpartij en reduceerde dit daarmee tot een onschuldig schotje.

Na de rust keerden we weer terug in het veld en als zo vaak is het dan moeilijk gelijk de concentratie weer te hebben. Voor we goed en wel onderweg waren scoorde PFC de 1-2 en keken we opnieuw tegen een achterstand aan. Ondanks verwoede pogingen, aanvallen en bijna doelpunten bleef het jammer genoeg 1-2. PFC had de rest van de 2e helft niet veel in te brengen en de dames van PFC waren dan ook hoorbaar blij met het einde van de wedstrijd en gilden het uit van blijdschap.

Onze mannen toonden zich grote verliezers en schudden na afloop de hand van de tegenstander en feliciteerden hen met de winst.


Naar boven