10.

Picture

26-04-10

vv Vierpolders D 2 - vv Rozenburg D4 Uitslag 3 – 4. Aftrap: 19.00 uur.

Afgelopen woensdag op de training hebben de kanjers nuttig en ontspannen getraind. s’avonds een belletje vanuit Vierpolders, de wedstrijd kan zaterdag niet doorgaan. Men heeft maar zes spelers. Dienstwissels/verlofdag etc. Dan op maandag 26 april maar, aftrap 19.00 uur. Zoals tegenwoordig (gebruikelijk) worden er trucjes uitgehaald. Ons vermoeden werd op deze dag bevestigd. Plotseling zie je spelers meedoen van D 1 (andere klasse) en 1 speler die gewoon een stuk groter is. Maar het is niet anders en maakt het alleen (enigzins) moeilijker. Wij hebben maar 12 spelers, waarvan 1 afwezig en 1 geblesseerd (maar wil toch spelen). Dan heb je er 10. Intern rondgevraagd en Ryan Kruithof en Yannick Arends willen voetballen en D 4 helpen. Ook de ouders bedankt voor de hulp met vervoer en hun vrije tijd. Bij de tegenstander zitten nu 16 spelers op de bank en merk je langs de lijn dat de vaste D 2 trainer/leider niets te vertellen heeft. Jammer voor deze man en het kan zelfs verkeerd uitpakken. De tos. Wij hebben de 1e helft de wind en de laaghangende zon tegen. Ook dat nog.

De aftrap. Het werd al snel 2-0. In de 9e minuut duikt Pascal Pouw op voor het doel en prikt de 2-1 erin. Vervolgens werd het 3-1. Dan een bal op de lat door Shalon Pieterse. Vervolgens kreeg Kevin last van zijn enkel. Toen kreeg Erik van achter een schop tegen de kuit v.h. standbeen. Was er een scheids, ja. Je zag aan alles dat sommige jongens van de tegenstander (erg) ver gingen om de fysieke grenzen op te zoeken. De 2e helft was daar wederom Pascal Pouw voor de 3-2. Jongens, wat zijn wij blij met de conditie trainingen. Die lange en meerdere spelers v.d. tegenstander liepen leeg. Bij ons liepen er voetbaltijgers, aangemoedigd door de vele aanwezigen en die voor iedere bal gingen. In de 40e minuut !!!!! viel de 3-3 door Delano Beeking. Vervolgens werd Shalon, als doorgebroken speler (zeer opvallend) aan het shirt getrokken en ten val gebracht. Bij een gelijkspel zijn wij kampioen. Maar niets is minder waar. Wij kregen steeds meer overwicht. Het slot op de deur waren Erik, Yannick, David en Ryan. Joey had een vrije 2e helft ? De jongens bleven gaan. Want wij willen gewoon ff winnen. Geweldig, die instelling. Het was, tot nu toe, een van de beste wedstrijden. Karim, Shalon, Bram en Delano K bleven de positie bij balverlies houden en zater er bovenop. Delano B bleef Pascal voorzien van steekpassen. Jamie ging buitenom, met zijn techniek en snelheid naar binnen. De verbazing was ook groot, vooral bij de tegenstander, toen Jamie in de 45e minuut !! de 3-4, nadat de bal van de lijn was gehaald, de winnende ? erin schoot. Scheids, is het geen tijd ? Na 4 minuten (blessure)tijd ? valt het eindsignaal en knallen de jongens los en naar elkaar toe.

K A M P I O E N S E I Z O E N 2009 - 2010.
Picture
Complete elftal van D 4.
Staand van links naar recht: Kevin Zeegers, Erik Kraaijeveld, Pascal Pouw, Karim Azzouzi, Delano Beeking en Jerry Scheefhals.
Voorste rij van links naar rechts: Bram Zander, Shalon Pieterse, Delano Koster, Joey Veer, David Liu en Jamie van Winsen.

Stand nu: 9 gespeeld, 7 gewonnen, 1 gelijk, 1 verloren. 22 pnt. Kanjers geniet ervan. Dit neemt niemand jullie meer af.
Ouders, familie, Richard, Tim, Toon en anderen welke wij vergeten zijn, bedankt voor jullie hulp en medewerking om dit seizoen tot een succesvol einde gebracht te hebben.

Peter Kraaijeveld, Rene Veer en Hans Beeking.

17-04-10

vv Abbenbroek D 1 - Rozenburg D 4 Uitslag: 2 - 2. Aftrap: 09.30 uur.

Ja, we weten weer waar wij staan na de 6-1 nederlaag tegen vv Zuidland. Bij trainers, leiders en ouders was er, die dag teleurstelling. Maar goed, wij moeten door en vandaag was vv Abbenbroek aan de beurt. Intern besproken dat wanneer de jongens echt voorjaarskampioen willen worden er gestreden zal moeten worden en wel voor ieder meter. Wij werden gastvrij ontvangen bij deze kleine, doch gezellige en vriendelijke vereniging. Schitterend voetbalweer. Gelukkig met 11 jongens. De jongens welke er stonden, Joey, Bram, Erik, Kevin, Jerry, Delano B, David, Pascal, Shalon, Karim en Jamie. De jongens waren gemotiveerd en hadden er zin in. De thuiswedstrijd tegen vv Abbenbroek was een spannende. Gelijkwaardig doch wel minimaal gewonnen. Dus we weten de sterke, doch ook de zwakke punten v.d. tegenstander.

Kevin Zeegers is aanvoerder. Twee spelers zijn licht geblesseerd, doch willen spelen. Geen reservespeler. Dus het moet maar. Vanaf de aftrap de tegenstander getracht vast te zetten wat aardig lukte. Vrij snel was daar Pascal welke de eerste erin kegelde. U kijkt wel eens CL en zie dan Messie na het scoren bedolven worden door medespelers. Nou zoiets. De concentratie werd vastgehouden. Helaas, na 20 minuten viel dan wel het tegendoelpunt, 1-1. Rust. Na de rust de wei in en de dreiging vanuit Shalon en de voorhoede was direct weer aanwezig. Maar de doelman van de tegenpartij stond goed te keepen en op de goede plaats. Onze Joey had niet veel te doen. De laatste vijf minuten brak aan en dan komt er een steekbal vanuit het rechter middenveld naar Pascal en Pascal loopt, zet goed door en scoort. 2-1 !!!!! Zou het dan toch gaan gebeuren ? Twee minuten voor tijd ontstaat er in onze verdediging een misverstand. De midvoor krijgt middels een kluts de bal. De bal blijft hangen vervolgens lopen/staan er twee Rozenburgers naast en durven de spits niet onreglementair af te stoppen. Aiiiiiiii 2-2. Even hierna valt het eindsignaal. Jammer. Nu afwachten wat de uitslag wordt van nummer 2, vv Zuidland. Maar de conclusie mag zijn: Er werd samengespeeld, NIET onderling gescholden en men HIELP en werkte voor elkaar bij balverlies. Doelpuntmaker was twee maal Pascal Pouw. Ga zo door. Jullie hebben knap en dapper gestreden. Het zijn en blijven kanjers. Op de dag van het schrijven van dit verslag is bekend geworden dat vv Zuidland heeft verloren. D-day kan a.s. zaterdag 24 april 2010 worden. Vv. Vierpolders uit. Bij winst zijn jullie voorjaarskampioen. Het is geheel in jullie handen. Go for it !!!!!!!!!!!

Tot a.s. woensdag – trainen / zaterdag uit vv. Vierpolders.
Hans Beeking, Peter Kraaijeveld en Rene v.h. Veer.

27-03-10

vv Zuidland D 4 - vv Rozenburg D 4. 6-1 !!!!!!!!!.

Om maar met de bal in huis te vallen. Wat een dramatische wedstrijd was dit.

Oke, toegegeven. Pfffff. De doelman en spil kunnen qua lengte zo in de B jeugd !! meespelen. Vlgs. De kaarten zijn ze toch 12 jaar. Om een indruk te geven, de keeper en de spil zijn 1 ½ maal de lengte van Joey (keeper). We starten goed door een doelpunt, na 4 min. van Pascal. 0-1. Maar. Wat wij vorige week al hadden aangegeven. Overmoedig. Het middenveld loopt uit zijn positie en te gretig naar voren. Geduld moet je kunnen opbrengen. Je ziet een reus van een doelman staan. De spil is slimmer en tracht hem dan ook niet twee maal te omspelen. De bal is rond en kan rollen. Trek die verdediging uit elkaar door de bal laten circuleren. Bij een uittrap en vooral met zo’n lange en stevige keeper, komt iedere bal, met een stuit ver over de middenlijn en kan de tegenstander alleen maar rennen. Wij hebben nu eenmaal niet een verdediging/achterlinie dat wij die snelheid kunnen opvangen. Vervolgens valt net voor de rust (wat al in de lucht hing) het tegendoelpunt. 1-1. Nog 2 minuten later de 2-1. Dat de bal er niet in wil is dan zo’n wedstrijd waarin het gewoon (extra) tegenzit. Twee maal de paal en een bal van de doellijn geveegd door de tegenstander. De keeper pakte gewoon alle andere op het doel geschoten ballen. Toen ging het licht uit. Jongens, ook bij een (kleine) tegenslag moet je rustig blijven en “ bekeken” voetballen. 1 Minuut voor tijd kan je ook nog scoren. Wij hebben de conditie om (ook) deze tegenstander stuk te kunnen spelen. Maar goed. Snel vergeten deze draak van een wedstrijd en op naar de volgende. Neemt niet weg dat wij toch wel teleurgesteld zijn met dit resultaat. Ik denk dat, mede namens opmerkingen van aanwezige ouders, is opgemerkt dat David Lui en Delano Beeking een prima wedstrijd hebben gevoetbald. Tevens een compliment voor de scheidsrechter. Vv Zuidland is een geduchte tegenstander.

Jongens op naar de volgende wedstrijd. Woensdag lekker trainen. Ouders bedankt voor de hulp met het vervoer.
Peter, Rene en Hans.

20-03-10

vv Hekelingen D5 – vv Rozenburg D4. Uitslag 1 – 8.

Zoals afgelopen woensdag besproken met de boys, gingen wij vandaag naar vv Hekelingen uit. Aftrap 09.00 uur. Alle jongens ( 12 ) waren op tijd aanwezig. De thuiswedstrijd tegen vv Hekelingen is met 5-0 gewonnen. De eerlijkheid gebiedt te zeggen dat het (toch) altijd lastig voetballen is uit tegen vv Hekelingen. Maar ook de jongens hebben internet thuis en lezen ook de uitslagen. De (tussen)stand lezende is er dus iets groots aan het groeien binnen dit team. Wij zitten nu wel in een andere (lagere) poule, doch wij krijgen nog altijd teveel doelpunten tegen. Scoren gaat iets beter af in de voorjaarscompetitie. Inmiddels zijn de jongens er zelf achter gekomen dat het antwoord hierop is “spelen als een team”.

Wij hebben kanjers in het elftal lopen welke (nu) SAMEN spelen, praten, voetballen en elkaar respecteren. Samenstelling* is Doel: Joey V. Achter: David L, Kevin Z, Erik K. en Jerry S. Midden Delano B, Shalon, Bram Z. en Delano K. Voorin: Jamie v. W. , Karim A. en Pascal P. Twee jongens ( Pascal en Shalon ) hebben voor de aftrap (stilletjes) een belofte gedaan. Wel, dat mogen zij voetballend laten zien. De opstelling is (bijna) gelijk aan twee weken terug. Never change a winning team. 1e Helft, wind tegen en wij de aftrap. De aanvoerder is Kevin Z. Keeper Joey was direct op dreef en tikte, vrij kort na de aftrap, een bal gestrekt uit de “box”. De 6e minuut was het toch raak en scoorde vv Hekelingen 1-0. Maar binnen ons team zat (zichtbaar) meer voetbal. Jamie was, vanaf het begin geweldig op dreef. Wat te denken van Pascal. In de 22e minuut werd het 1-1 door Jamie. Op slag van rust, 28e minuut werd het 1-2 door Shalon. Pascal was in zijn “hum” en draaide de verdedigers dol. Rendement kan beter, Pascal. Rust. 2e Helft. Shalon kwam heel anders de kleedkamer uit. Beter.

Mensen wat er in de 2e Helft gebeurde is prachtig te zien. 34e minuut 1-3 door Karim. Zoals voorspeld. Jongens, de bal het werk laten doen en dan gaat de conditie (mede) de doorslag geven. Het scoren volgt dan wel. Zo gezegd, zo gedaan. 39e minuut; 1-4 door Pascal. 41e minuut; 1-5 door Jamie, 51e minuut; 1-6 door Shalon. De 1-7 door Pascal was een beauty. Corner van links en mede door de wind een “inswinger”, a la van Hooijdonk, rechtstreeks in de rechter bovenhoek. Prachtig. Shalon zijn belofte ( 3x scoren) belandde op de paal. Of ja ja, de 58e minuut. Bal aannemen, schijnbeweging, draaien en hoppa de 1-8 door Shalon. Wij willen een groot compliment overbrengen op ALLE spelers van D 4. Niet alleen voor de getoonde inzet en het invullen van de posities, maar ook voor het voetballend invullen van de spelopbouw. De tijgers in de achterhoede hadden alles onder controle. Ons moet van het hart dat de jongens, welke je niet elke week hoort en leest, eigenlijk nog wel een groter compliment verdienen. Zelfs mensen van vv hekelingen vonden (zeker) de 2e helft superieur van vv Rozenburg D4. Werkelijk een team waardig, zijnde: vv Rozenburg D 4. Deze wedstrijd Met grote letters. De belofte is ingelost.

13-03-10

Spijkenisse D7 tegen Rozenburg D4 Uitslag 5 – 7

Aftrap 12.45 uur te Spijkenisse.

De dag na het zwemfestijn in de Zeehond. Goed voetbalweer. Gelukkig weer een aantal meewerkende ouders. Vanmiddag kunnen we zien waar we nu staan, onder druk. Drie jongens zijn niet aanwezig. Dus moeten wij (weer) noodgedwongen een drietal jongens “lenen”, t.w. Koray, Michael en Frans, bedankt voor jullie voetbalhulp. Alvorens de wedstrijd kon beginnen werd er een minuut stilte gehouden ter nagedachtenis aan het plotseling overlijden van Martin Dijkman, leider van vv Spijkenisse A1. Hij mocht maar 49 jr. worden.

Picture
  De thuiswedstrijd tegen vv Spijkenisse, van 23-01-2010, was gewonnen met 5-2. Terug naar vandaag. De achterhoede van vandaag was door afmeldingen niet compleet. Kevin (foto) is aanvoerder. Vv Spijkenisse D 7, een elftal waarin een aantal snelle jongens voetballen. Maar ook een elftal met een aantal 1e jaars D. Getracht de jongens mee te geven vooral de combinaties te gebruiken om die verdediging uit elkaar te houden. Verder buiten de zestien, met de wind mee, bij een mogelijkheid direct te schieten op het doel. Na de aftrap zag je al dat dit zijn vruchten afwerpt. 0-1 Pacal. 0-2 Koray. 0-3 Jamie en 0-4 Pascal. Na een 0-4 stand zakt het in want men gaat (te) veel naar voren spelen. Hierdoor ontstonden kansen voor de tegenpartij maar gingen wij toch nog rusten met een 2-4 stand. De rust in.

Picture
  . De energiedrank wachtte in de kleedkamer. In de rust een aantal spelers met de feiten geconfronteerd. Men moet (ook) slimmer gaan spelen. Het verleden heeft al aangetoond dat enthousiasme en de drive (te) aanvallend te gaan spelen, dan vallen sommige jongens uit hun “rol”. 2e helft, wind tegen en erop gewezen (nog) strakker op de twee snelle tegenstanders/jongens te zitten. Laat hun niet in dat snelle (favoriete) spel komen. Na de laatste schouderklopjes en peptalk, weer richting veld drie. Soms waren wij gelukkig in balbezit, doch direct was er weer die druk op de verdediging van vv Spijkenisse. Mede door het snelle overschakelen, via het middenveld en het breed houden van het speelveld, ontstond er meer ruimte. De spanning kwam terug in de wedstrijd.

Picture
  In de 2e helft hebben wij 4 maal het “houtwerk” geraakt en zijn er nog drie 100 % kansen niet benut. Na de 3-5 van Shalon, scoorde Frans gelukkig de 4-6. Vervolgens treden er wat communicatiestoringen op met de scheidsrechter (jammer) en werd het alsnog 5-7 , wederom door Shalen. De man op 10, Shalen, bleef de baas in het midden. Shalon maakt grote stappen de laatste tijd, klasse. In het midden staan ook twee middenvelders, Delano K en Delano B (foto’s), welke hun mannetje stonden. Onze complimenten gaan ook naar de verdediging, welke twee vaste krachten miste. Joey compliment, vooral voor het afstoppen van twee doorgebroken (snelle) spelers. Over het geheel genomen denken wij, dat er gezegd mag worden dat de overwinning verdient en terecht is. Je merkte dat de jongens de voorsprong niet (meer) weg wilde geven.

Jongens proficiat. Hou dit vast. A.s. woensdag weer trainen. Zaterdag uit. Aftrap uur. Vertrek v.v. Rozenburg uur.
Hans Beeking, Peter Kraaijeveld.
Ouders van Jamie, Joey, Kevin en Delano K. bedankt voor de hulp.

06-03-10

Rozenburg D 4 – Abbenbroek D 1. Uitslag: 6 - 5.

Spanning ten top

Aftrap: 08.30 uur.
Vandaag tegen een hele sterke tegenstander, Abbenbroek D 1. 12 Jongens aanwezig. Peptalk in de kleedkamer. De boel staat op scherp, want dit is een voetbalgevecht der titanen in de poule. Zo zag de tegenstander er ook uit. Wat een lengte in de voorhoede. Achteraf was dit de beste wedstrijd van het seizoen. Tot nu toe. Ja, ja denk je dan, na 6 minuten 0-2 achter. Verbazing alom. Genieten, want de veerkracht van de jongens was enorm. Je kan zeggen wat je wil maar Pascal P. (foto) scoort gewoon 1- 2 en 2-2. De tegenstander was dit niet gewend ? Zoals D 4 overrompeld werd in het begin van de eerste helft, zo gingen wij de 2e helft gewoon vrolijk verder met de zon tegen en dat heeft de keeper, Joey V. geweten. Twee voorzetten worden hoog ingebracht door de tegenstander en zonder mededogen in de box gekegeld. 2-4. Dan wordt Pascal tegen de grond geduwd, penalty. Shalon achter de bal. Ja jammer, via de lat over. Als je iemand zag die boos was op zichzelf dan was dit Shalon (foto) wel. Ook bij deze speler gebeurt er dan iets van “ik heb het verpest voor het team”. Dan komen de medespelers in beeld en steunen hem dan. Wat een groep. Wat een verandering brengt dit teweeg.

Picture            Picture            Picture

Vervolgens wordt het 2-5. Even daarna, ik hoorde vanuit het achterveld: “ kop op. Wat vorige week kon, kan nu ook. Jongens pressen” Amper is dat gezegd of Pascal P. scoort gewoon de 3-5. Wat er dan met zo’n elftal gebeurt kan je niet beschrijven. Shalon gebrand op een doelpunt knikkert de 4-5 erin. Bij de tegenstander zakte de moed in de voetbalschoenen en via een uitval, combinatie Delano B. en Karim A. wordt het 5-5. De spanning was op het veld te voelen. Wat een doorzettingsvermogen zit er in deze groep. David L. had de tegenstander, 4 koppen groter in zijn broekzak. Erik K. (foto) bleef de grootste en stevigste man uitschakelen. Jongens, wat een conditie en vechtlust. En de jongens bleven voetballen/combineren. De man, welke toch wel het meeste recht had op eerherstel, dan was dit Shalon wel. Neemt de bal, rechts van het midden en buiten de zestien aan, zet hem voor de linker (met stuit) en kegelt de bal met zijn linkervoet in de linker bovenhoek. Wat een ontlading bij deze jongen. Geweldig. 6-5. Nog 4 minuten te spelen. Iedere bal ging nu gewoon over de zijlijn. Professioneel. Doelpuntenmakers: 4 maal ! Pascal P. en twee maal Shalon. Rene, grensrechter, wederom bedankt voor de assistentie.

Ga zo door. A.s. woensdag trainen. Zaterdag 13-03-10 tegen Spijkenisse D 7, uit. Aftrap 12.45 uur. Ik ben benieuwd of deze reeks een positief vervolg gaat krijgen. Peter Kraaijeveld, Rene Veer, Hans Beeking en menig enthousiaste ouder.

20-02-10

Rozenburg D4 – Hekelingen D5 Uitslag: 9 - 7.

Aftrap: 13.10 uur.

Picture
  I.v.m. de opzeggingen hebben wij weer een nieuwe elftalfoto gemaakt (foto). Gelukkig gaat de wedstrijd ook door. Totaal drie afmeldingen. Jammer, dan spelen wij met 10 jongens, incl. Jamie v.d. Borden tegen deze moeilijke tegenstander. Maar niet getreurd daar staan 1e jaars E’tjes, Ryan en Jeremay. Mogen wij dan meedoen ? Twee jongens welke dan voor het “eerst” op een groot veld gaan spelen. Aanvoerder is de licht geblesseerde (voet) Kevin. Warming up. De jongens schrokken van de tegenstander omdat er enkele een behoorlijke lengte hadden. Maar dat zegt dus helemaal niks. Shalon had er zin in (foto). De aftrap was voor Hekelingen. Amper leden zij balverlies en kogelt Pascal de bal binnen 2 minuten in het mandje v.d. tegenstander, 1-0. Weer twee minuten later 2-0. Kijk, dat is een lekker begin.

Picture       Picture
  Wat ik tijdens het vorige verslag al aangaf we gaan steeds beter combineren. Enkele zijn tot besef gekomen dat “samen” voetballen leuker is dan solo. Men gunt elkaar nu ook het succes. Door de blessure van Kevin S. en de drang naar voren vielen er gaten in het middenveld. Ondanks de (grote) inzet van Erik K. Delano B verrichtte hand- en spandiensten op het gehele middenveld. Jongens, jullie hebben gezien dat wanneer de tegenstander de bal oppakte en door het midden speelde, waar geen middenvelder stond, er een vrije doorloop is. De wedstrijd zelf. De 1e helft ging als een Jekko. De stand was bij de rust 5-3. Het spel golfde op en neer. De 2e helft was niet anders. Jammer van de tegendoelpunten. Wanneer de jongens op het middenveld meer loopwerk en aan positievoetbal hadden gedaan, was het nooit zover gekomen. Doelpuntenmakers deze wedstrijd waren Pascal P vijf maal – de laatste was een beauty, Jerry S, Shalon twee maal en Jamie v.d. B. Halverwege de 2e helft moest Joey nog vervangen worden daar hij in aanraking was gekomen met de voet van een tegenstander. Jerry S. was zijn (goede) vervanger.

Deze overwinning komt jullie allemaal toe en er was niets op af te dingen !!!! Goed opgepakt en zet deze mentaliteit en inzet door. Rayn en Jeremay bedankt voor jullie hulp, deze jongens zijn een belofte voor de toekomst. Een lust voor het (voetbal)oog.
Ga zo door, a.s. woensdag trainen (ondanks de vakantie) en wedstrijd zaterdag a.s. niet bekend. Wel bekend: 06-03-2010 thuis , 08.30 uur.

Hans Beeking en Peter Kraaijeveld en (vele) enthousiaste ouders

06-02-10

Rozenburg D 4 – Vierpolders D 2. Uitslag: 6 - 0.

Aftrap: 08.25 uur

Picture
  Zaterdagochtend vroeg. Het gaat door, ondanks de nachtvorst. Wat helemaal keigaaf is, we spelen op het HOOFDVELD. “Kunnen wij vast wennen”. Maar dat went nooit, toch ? Vandaag de thuiswedstrijd tegen Vierpolders D 2. De trainers en/of leiders zijn toch wel zenuwachtig. Wordt de winnende lijn doorgetrokken ? Gelukkig 11 jongens, welke allen (ruim) op tijd zijn en er zin in hebben. Jongens, het is geweldig te zien dat jullie nu (eindelijk) zelf het initiatief nemen voor een warming-up. Maar goed 10 minuten voor aanvang terug de kleedkamer in voor de opstelling. Never change a winning team. Afgelopen woensdag getraind op afwerken en combinatievoetbal. Verder sommige jongens persoonlijke aandacht gegeven.

Picture
  Pascal en Karim zijn nu ook tot besef gekomen dat “samen” voetballen beter opgaat dan solo. Boys: Voor ons maakt het niet uit wie scoort en jullie hebben nu zelf ondervonden dat, evenals bij de trainingen het leuker is “samen” iets voor elkaar te krijgen. Dat scoren hier deel van uitmaakt is jullie verdienste. Nogmaals een beter voorbeeld dan deze wedstrijd van vandaag is er niet. Dat is wat wij bedoelen met inzet en teamwerk. De wedstrijd zelf. De 1e helft hadden de Boys al een (licht) overwicht. Dit werd uitgedrukt door een doelpunt, 10 minuten voor de rust. De 2e helft was snel bekeken, mede door het trainen op o.a. conditie, konden de jongens snel uit uitlopen naar 6 – 0. Doelpuntenmakers deze wedstrijd waren Pascal, Karim, Jerry (linksback), Jamie ieder 1 maal. Shalen scoorde 2 doelpunten, waarvan de 1e een strakke schuiver was op goed aangeven van Pascal. Jerry kreeg nog een bal, voor een redelijk leeg doel ingespeeld maar miste duidelijk zijn richting en ging (ver) over. Dan nog een bal op de lat. Aan deze overwinning was niets af te dingen. Goed opgepakt en zet deze mentaliteit en inzet door zodat wij kunnen zeggen “jullie hebben SAMEN gevoetbald”.

A.s. woensdag trainen en zaterdag 13-02-2010 Hekelingen uit. Aftrap 11.00 uur.
Ga zo door.
Peter Kraaijeveld en Hans Beeking.

23-01-10

vv Rozenburg D 4 - vv Spijkenisse D 7 Uitslag: 5 - 2.

Aftrap: 08.50 uur

Picture
  Ja, het gaat door. Na de (witte) winterstop kunnen wij weer het (groene) veld op voor de 1e wedstrijd van het jaar 2010. Tegenstander vv Spijkenisse. Helaas moeten wij het met minder jongens gaan doen. Colin Kroonen, Kevin Nieuwenhuizen en Rick Tholens zijn er mee gestopt. Jammer. Maar bedankt voor jullie (prettige) voetbal medewerking. Wij vergeten niet de vader van Colin en Opa. Terug naar vandaag. 1 Speler disciplinair geschorst en 1 speler niet afgebeld en opgekomen (dus geschorst voor de volgende wedstrijd). De jongens welke er stonden, Joey, Bram, Erik, Kevin, Jerry, Delano K, Delano B, Karim, Pascal* (is ziek doet toch mee) en Jamie waren gemotiveerd en hadden er zin in. Jongens jullie zijn kanjers.

Picture
  Kevin Zeegers is aanvoerder (zie foto 3). Door een tekort aan 2* spelers moesten wij stevig aan de bak. In de kleedkamer klassikaal aangegeven wat er, qua instelling verwacht wordt. Aftrap voor vv Spijkenisse. Nou de boys vlogen erin. De vonken vlogen er vanaf. Het was dan ook rap 1-0 door Jamie. Vervolgens kwam vv Spijkenisse niet meer aan de bal. Joey blokte tot 3 maal toe een schot en schuiver van de tegenpartij. Wij liepen uit naar 3-0 en gingen de rust in. Er werd in de kleedkamer over voetbal gepraat. Pascal* is halverwege de 1e helft eruit gegaan. Dus dat waren er nog negen. De tweede helft was niet anders, alleen dat door knullig uitverdedigen de 3-1 en 4-2 viel. Halverwege de tweede helft vroeg Pascal of hij het nog mocht proberen. Vervolgens wordt het dan nog 5-2. Conclusie er werd samengespeeld, NIET onderling gescholden en men HIELP en werkte voor elkaar bij balverlies.

Picture
  Doelpunten makers: Jamie 2x, Pascal 1x, Delano B 1x en Karim 1x. Het moet gezegd worden Kevin Zeegers gedraagt zich, zowel binnen- als buiten het veld als een echte aanvoerder. Zet de verdediging neer en corrigeert, wanneer nodig. Ga zo door. Verder wil ik Bram Zander (foto 1) en Erik Kraaijeveld (foto 2) noemen als rotsen in de branding, zowel positioneel als tacktisch. Dat mag ook wel eens gezegd worden. De speler(s) van de week waren ALLE spelers van D4 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

27-01-10 trainen en 30-01-2010 vv Zuidland D 4 uit. Aftrap 11.00 uur.
Tot woensdag / zaterdag. Trotse vrijwilligers, Hans Beeking en Ellen Kraaijeveld.