12.

05 - 12 - 09

Hekelingen D1-Rozenburg D1

De eerste helft hadden we wind mee.
We begonnen goed aan deze wedstrijd en kwamen zelf naar zo n 20 minuten op voor sprong. Onur scoorde uit een corner van Diego die toevallig bij hem kwam en hij twijfelde geen seconde en schoot de bal hard in de rechterhoek buiten het bereik van de keeper. YES!!! 0-1!!! Maar van die wind mee wisten wij niet echt gebruik te maken.

In de tweede helft ging Hekelingen steeds beter spelen. Hekelingen maakte daarna gelijk ook uit een corner op ongeveer de zelfde manier als Onur. Hekelingen maakte ook nog de 2-1. Uit een ONTERECHTE vrije trap.

De frustratie over de beslissingen van de scheids liepen bij ons,de trainers en de supporters steeds meer op. In de slotfase van de wedstrijd waren er nog een aantal cruciale momenten.

Waaronder een NIET gegeven penalty voor Mathijs die in de 16 meter zo opzichtelijk als maar kan naar beneden werd getrokken. En een grote kans voor mij op een op een met de keeper te komen zag de scheids en floot snel af.

Aan het eind van de wedstrijd waren we woedend op de scheids door zijn slechte beslissingen en stapte op de scheids af.

Want we wilde de scheids bedanken voor het goed fluiten van de wedstrijd…… (Sarcastisch bedoeld natuurlijk)

Wouter

28 - 11 - 09

Hellevoetsluis D1 - Rozenburg D1

Toen we uit de kleedkamer kwamen en op het veld wouden lopen was het al hard aan het regenen. We moesten ook wel een beetje lopen om warm te worden. Maar nu onze wedstrijd. Na het fluitsignaal hadden we al veel last van de regen en de wind, we konden de bal amper aannemen want anders vloog de bal al weer weg. We hadden een paar kansen maar geen doelpunten tot dat Onur een mooie corner geeft op wouter waar door worden hem er ik kan tikken.

De 2de helft was het nog harder gaan waaien, maar volgens mij waren wij daar niet zo heel er veel mee bezig. Maar met de mensen met blauwe jassen die langs de lijn stonden (knvb scout's). Na heel veel kansen maken we een hele goeie actie met zijn alle waardoor IK kon scoren. dus 2-0 .
En dat was mijn verslag.

Diego

21 - 11 - 09

Oefenwedstrijd   Rozenburg D1 - SC Voorne D1   uitslag:4-3 (1-0)

Onze wedstrijd begon goed we waren even goed als de tegenstander. Na een kwartier was dat opeens veel minder. We kwamen er niet uit. Gelukkig maakte Jessie de eerste goal. Voorne begon toen beter te spelen het enige wat we deden was verdedigen. Na een paar minuten was het rust.

In de tweede helft begonnen we beter dan in de eerste helft we tikten veel. Dat stopte snel en er werd 1-1 gemaakt toen werd het pas leuk. Het werd 2-1 2-2 3-2 3-3 en in de laatste 5 minuten nog 4-3 gewonnen. En dat komt doordat we keihard werkte.

Matthijs

07 - 11 - 09

Vlotburg D1 - Rozenburg D1 uitslag

Onze wedstrijd begon goed . We maakten goeie combinaties en we maakte veel kansen. Even later scoorde Wouter de 0-1 . Toen gingen we makkelijker spelen . Wouter scoorde ook de 0-2. Daarna scoorde Djordy een prachtige doelpunt van afstand. Net voor rust begon het flink te regenen De 2de helft werd ik er uitgehaald omdat ik blessure aan me knie had. Tiroy kwam voor mij er in.

We begonnen sterk aan de 2de helft alleen kwamen niet aan scoren toe. Het afstand schot van Jessey die werd net van de lijn gehaald, Net als de kopbal van Tiroy die werd ook er uitgehaald net op het nippertje. Na al de missers van ons scoorde Vlotburg een doelpunt.

Door de overwinning hebben we 7 op een rij gewonnen. We staan 1ste met 21 punten, En we hebben nog geen een keer veloren van de zeven duels. Onze doelsaldo is nu 28 voor en 5 tegen.

Onur

04 - 11 - 09

De D pupillen selectie seizoen 2009 – 2010

Vorig seizoen gestart met het samenstellen van de selectie voor dit seizoen. De selectie welke op dit moment bestaat uit twee voltallige teams. D1, bestaande uit 2e jaars - en de D2 uit 1e jaars talentjes.

Nu een aantal wedstrijden zijn gespeeld en het gemis van wedstrijdverslagen groter word, kan een eerste balans worden opgemaakt hoe de teams zich houden in beide competities.

De D1 werkt wisselend de wedstrijden af waarin verzorgd voetbal wordt getoond met wedstrijden waarin al het geleerde over boord wordt gegooid en hard werkend, ploeterend de wedstrijd, tot nu toe winnend, wordt afgesloten. Afgelopen zaterdag tegen Zuidland D1 was dan ook zo’n wedstrijd waarin de eerste helft duidelijk voor de tegenstander was. In de tweede helft hebben jullie orde op zaken gesteld en laten zien wat jullie waard zijn. Hier zit dus een duidelijk leerpunt, buiten de andere (technische) vaardigheden. Er moet gewaakt worden voor zelfoverschatting. De weg van de voetbalopleiding is nog lang.

De D2, voor het eerst acterend op het hele speelveld, pakt de draad goed op. Jammer dat er inmiddels twee uitslagen teniet zijn gedaan door de K.N.V.B. maar deze tegenstanders waren te hoog ingedeeld. Hier leren jullie ook niets van. Desondanks staan er nog altijd drie overwinningen te boek welke met redelijk goed voetbal tot stand zijn gekomen. Nu de zwakkere tegenstanders uit de competitie worden gehaald kan het ook alleen maar interessanter worden. Zeker na de winterstop wanneer de ploegen opnieuw heringedeeld zijn en de voorjaarscompetitie van start gaat.

Één selectie betekent ook gezamenlijk trainen. Daar waar de eerste weken nog veelal gescheiden werd getraind is vorige week een eerste training afgewerkt waaraan de gehele selectie heeft deelgenomen. Deze manier van trainen krijgt niet alleen een vervolg maar wordt tevens uitgebreid. Ga op de training met elkaar de strijd aan. Laat zien dat je in de selectie speelt maar laat vooral zien dat je in aanmerking wilt komen voor de D1.

Afgelopen zaterdag hebben een vijftal jongens uit de D2 de wedstrijd van de D1 gezien. Jullie hebben de opdracht meegekregen de verrichtingen op te schrijven van de D1 spelers wie op de positie speelden die jullie in de D2 bezetten. Ik kan jullie verklappen dat ik aangenaam verrast ben door datgene wat jullie hebben gezien en opgeschreven. Dit krijgt een vervolg zodat ook andere spelers de kans krijgen dit uit te voeren.

Terugkomend op de wedstrijdverslagen nodig ik iedere week iemand uit om een wedstrijdverslag te maken zodat de verrichtingen van jullie voor iedereen te volgen zijn.

Mede namens de andere trainers Dick en Paul en leiders Richard en Richard wil ik eindigen met het toewensen van nog veel voetbalplezier.