* *Pupil van de week !! * *

Seizoen 2009 / 201024 april 2010

De pupil van de week is Rick van den Boogaard

Zaterdag speelt het 1e hun laatste thuiswedstrijd tegen Zuidland Dat de belangen hoog zijn weet iedereen, dus laten we maar hopen dat de punten in Rozenburg blijven. Iemand die zeker weet dat de punten thuis blijven is de pupil van de week De laatste voor dit seizoen.

Zijn naam is Rick van den Boogaard Rick voetbalt in de E3 en is daar middenvelder Zijn trainer en leider is William Lagrand De school waar Rick naar toe gaat heet De Regenboog en hij zit daar in groep 7B Het leukste wat hij doet op school is gymmen en rekenen vindt hij absoluut niks Zijn hobby’s zijn voetballen en buiten spelen. Het lekkerste eten vindt hij een pizza en wat je hem niet voor hoeft te zetten aan tafel zijn spruitjes. Zijn favoriete voetbalclub is de club van 020 ( u raadt het natuurlijk al : Ajax) en zijn favoriete speler is de Zeeuw

Een favoriete speler bij Rozenburg heeft hij niet maar hij heeft beloofd tijdens de wedstrijd goed op te letten zodat hij het na de wedstrijd wel weet Zo als eerder vermeld is Rick er van overtuigd dat de punten in Rozenburg blijven De eindstand die hij voorspeld is dan ook 2-0 en een ruststand van 1-0 Of Rick gelijk krijgt zullen we zaterdag zien.

We wensen Rick en zijn familie een fijne en vooral een spannende zaterdagmiddag toe.

 
Picture


5 april 2010

27 november 2009 was de datum dat Nando Negro pupil van de week zou zijn bij de wedstrijd van het 1e tegen GOZ. Door het slechte weer werd deze wedstrijd afgelast, wat natuurlijk een domper was voor Nando. Maar hij krijgt weer een kans en wel op 2e paasdag als het eerste de wedstrijd tegen GOZ in moet halen.

De pupil van de week is Nando Negro

Als de weergoden meewerken speelt zaterdag het eerste thuis tegen GOZ. We hebben dan ook weer een pupil vd week. Hij heet Nando Negro en voetbalt in de E1 waar hij de positie van rechtsback heeft. Hij zit in groep 6b van de Rozenhorst. We nemen aan dat Nando netjes kan schrijven want hij vindt dat het leukste vak en rekenen vindt hij helemaal niet leuk.

Zijn hobby's zijn voetballen en buiten spelen. Na buiten spelen eeet hij graag een pizza hawai, spruiten vindt hij niet lekker dus eet hij ze ook niet. Toen we aan zijn moeder vroegen of Nando zaterdag pupil kon zijn antwoordde ze dat hij dat kon zijn, maar dat hij voor Ajax is en of dat wel goed was. Ach ja, natuurlijk mag je ook pupil zijn als je voor Ajax bent.
Zijn favoriete speler is Urby Emanuelson. Een favoriete speler bij Rozenburg heeft hij wel maar die zit niet in het eerste maar in het 8e en dat is zijn vader.....
De uitslag die Nando voorspeld is winst voor VVR 3-1 en een ruststand van 1-1.

Wij wensen Nando en zijn familie een prettige en droge middag toe.

 
Picture


3 april 2010

Op 7 november 2009 moest het 1e elftal voetballen tegen Piershil. Deze wedstrijd ging toen niet door. Dit kwam toen eigenlijk wel goed uit voor de toenmalige pupil van de week want zij had de griep. Nu staat de wedstrijd voor a.s zaterdag op het programma en natuurlijk mag de pupil van de week van toen er nu bij zijn Zaterdag speelt het eerste de inhaalwedstrijd tegen Piershil. Om in de race te blijven voor het Kampioenschap zullen ze de punten moeten pakken. Als het aan onze pupil ligt gaat dat zeker gebeuren.

De pupil van de week is Jamie Huiszoon

Onze pupil van deze week is een meisje. Haar naam is Jamie Huiszoon en voetbalt als verdedigster in de D6M. Haar leiders/trainers zijn René Quak en Jaap Kleijwegt

Ze zit in groep 7 van de Regenboog en ze blijkt goed te zijn in knutselen want ze vindt crea het leukste om te doen op school. Wat er vroeger allemaal gebeurd is maakt haar niet zo veel uit en daarom vindt ze geschiedenis dan ook niet leuk als ze dat op school hebben.

Haar hobby's zijn natuurlijk voetballen, dansen en wii'en. Wat ze het liefste eet is geen patat of pannekoeken maar Burito's en wat veel kinderen niet lusten, lust zij ook niet : spruitjes

Jamie's favoriete club zit in Rotterdam-Zuid en dan weten we allemaal over welke club we het hebben en dat is Feyenoord. Ook haar favoriete speler voetbalt daar en dat is Roy Makaay. Een favoriete speler bij het eerste heeft ze nog niet, maar misschien heeft ze die na de wedstrijd wel. Natuurlijk mocht Jamie ook de uitslag voorspellen en ook zij hoopt dat we de 3 punten op Rozenburg houden. De eindstand wordt 2-1 en ze gaan met 1-0 de rust in.

Wij wensen Jamie en haar familie een fijne middag toe

 
Picture


13 maart 2010

De pupil van de week is Liam KLeywegt

Zaterdag speelt het 1e thuis tegen Zuiderpark met op de bank natuurlijk een pupil van de week Deze week is het Liam Kleywegt uit de E2 Liam speelt op de rechtsachter positie en zijn leiders/trainers zijn Michel Zoutewelle en Arie Doornhein

De school waar Liam naar toe gaat is de Rank en hij zit in groep 6. Het leukste om te doen op school zijn de pauzes en gymen. Wat hij absoluut niet leuk vindt is leeszin. Dit houdt in tekstlezen/spelling Zijn hobby’s zijn voetballen , vissen en op achter de computer Het lekkerste eten vindt hij patat , en broccolie hoef je hem echt niet voor te zetten want dat vindt hij echt niet lekker.

Zijn favoriete voetbalclub komt uit Amsterdam en dat kan niet anders als Ajax zijn De favoriete speler van Liam is Suarez Bij Rozenburg heeft hij geen favoriete speler maar hij vindt degene die het meest gescoord heeft de beste speler,

Liam heeft ook de uitslag voorspeld, hij hoopt dat er door het 1e gewonnen wordt met 2-0 De ruststand wordt 1-0

Wij wensen Liam en zijn familie een fijne middag toe

 
Picture


27 februari 2010

De pupil van de week is Xander Buitenhek

Zaterdag speelt het 1e elftal thuis tegen SNS , tenminste als alles een keertje meezit.. Er is dan natuurlijk ook weer een pupil van de week bij. Deze keer is het Xander Buitenhek. Xander voetbalt in de E1 op de positie van centrale verdediger. Zijn trainers/leiders zijn Pleun de Borst en Ysbrand van Pelt. Xander zit in groep 7b van de Rozenhorst. Het leukste vak op school vindt hij rekenen en het saaiste vak is taal. Zijn hobby’s zijn Voetballen en tennis. Wat Xander met eten het lekkerste vindt is patat met een kaassoufflé. En wat je hem niet voor hoeft te zetten zijn witte bonen in tomatensaus.

Zijn favoriete voetbalclub is, het kan ook niet anders, Feyenoord Zijn favoriete speler komt niet uit Rotterdam maar uit Spanje en dat is Iniesta van Barcelona. Bij Rozenburg is zijn favoriete speler Jordi de Groot. Natuurlijk mocht Xander ook voorspellen wat de uitslag gaat worden. De ruststand is 0-0 maar toch wint Rozenburg met 2-1. Of Xander gelijk krijgt zullen we zaterdag zien.

Wij wensenXander en zijn familie een fijne middag toe

 
Picture


6 februari 2010

De pupil van de week is Duncan Selling

Na een hoop afgelastingen hopen we nu toch wel dat de wedstrijden weer eens een keertje doorgaan. Dit telt natuurlijk ook voor het 1e elftal die dan zaterdag weer thuis gaat voetballen. Er is dan ook weer een pupil van de week van de partij. Zijn naam is Duncan Selling Duncan voetbalt als verdediger in de D2 en zijn trainer is Paul Swart. Hij zit in groep 7 van de Rozenhorst en vindt pauze het leukste “vak” dat er is, daarnaast vindt hij gymen ook wel een beetje leuk. Wat hij niet leuk vindt op school is crea en dat komt niet om dat hij het niet leuk vindt om te doen maar de juffrouw is niet zo leuk. Zijn hobby’s zijn skaten en voetballen en…… eigenlijk te veel om op te noemen. Wat hij lekker vindt om te eten weten Duncan eigenlijk niet; hij vindt Spinazie een beetje lekker en spruiten vindt hij vies.

Zijn favoriete voetbalclub is, hoe kan het ook anders, Feyenoord. En zijn favoriete speler is Roy Makaay. Bij het eerste elftal heeft hij geen favoriete speler omdat hij ze eigenlijk niet kent maar wie weer veranderd dat na zaterdag wel. Duncan heeft ook een voorspelling gedaan en hij maakt het wel erg. Spannend want in de rust staan we achter met 0-1 maar we zullen toch winnen met 2-1. We wachten het af.

Wij wensen Duncan en zijn familie een fijne middag toe

 
Picture


5 december 2009

De pupil van de week is Rutger de Graaf

Na de afgelasting van vorige week hopen we dat de wedstrijd van zaterdag wel doorgaat. Dan speelt het eerste thuis tegen Binnenmaas. We hebben dan ook weer een pupil van de week. Dit keer is het een speler uit de E6. Hij speelt daar een toch wel belangrijke rol nl : keeper zijn. De naam van deze keeper is Rutger de Graaf. De leiders/trainers zijn Ron Lauwers en Marja Booden. Rutger zit op de Rank in groep 7. Het leukste om te doen zijn de pauzes die hij heeft en zo als toch wel meer kinderen vindt hij rekenen niet leuk.

Zijn hobby’s zijn wave boarden, gamen en bank hangen (?). Het lekkerste wat het eten betreft is patat met een frikandel of kipkorn en ook hij vindt spruiten niet te eten. Het zal wel komen door de regio waar we in wonen want zijn favoriete club is Feyenoord. Zijn favoriete speler bij de Rotterdamse club is Giovanni van Bronckhorst. Een favoriete speler bij Rozenburg heeft Rutger niet omdat hij niemand er van kent. We weten natuurlijk dat dit na de wedstrijd anders is. Toch heeft hij een voorspelling gedaan en hij denkt dat Rozenburg wint met 2-1. De ruststand wordt volgens hem 1-1.

Wij wensen Rutger en zijn familie een fijne en droge middag toe

 
Picture31 oktober 2009

De pupil van de week is Boas Kroon

Na een bekerwedsstrijd, die jammer genoeg verloren werd,staat er weer een competitiewedstrijd voor het 1e op het programma. Omdat deze thuis is tegen NBSVV is er ook weer een pupil van de week. Deze keer is het een speler uit de E3 en zijn naam is Boas Kroon. Boas is de keeper van de E3 en zijn leider/trainner is William Lagrand.

Op de school De Regenboog zit Boas in groep 7 en vindt een aantal dingen wel leuk om te doen op school en ook al zijn het geen echte leervakken, ze horen er toch bij.

Hij vindt knutselen,gymen en buitenspelen erg leuk, maar optellen, delen, vermenigvuldigen ( dus rekenen) vindt hij het saaiste vak wat er is.

Als Boas niet naar school hoeft zal hij zich zeker niet vervelen want hij heeft 2 hobby's nl: keepen ( natuurlijk) en keyboard spelen. Het lekkerste eten zijn geen groente of zoiets maar poffertjes. Wat je hem niet hoeft te geven zijn champignons want die dingen lust hij niet.

 
Picture

Zijn favoriete club zit natuurlijk hier in de regio en dat is Feyenoord, maar zijn favoriete speler zit niet bij Feyenoord maar bij Manchester United en, u raad het vast al, het is de keeper Edwin van de Sar. Zijn favoriete speler van het 1e is pas sinds dit seizoen bij Rozenburg en natuurlijk is dit ook de keeper: Henk Kraak. De uitslag die Boas voorspeld is ten gunste van Rozenburg. Ze zullen de rust ingaan met een 2-1 voorsprong en winnen met 3-1.

Wij wensen Boas en zijn familie een fijne middag toe


10 oktober 2009

De pupil van de week is Marnix Sonneveld

Zaterdag gaat ons 1e elftal weer proberen om de punten thuis te pakken en ze gaan dit doen tegen Den Bommel Natuurlijk zit er dan weer een pupil van de week op de bank die de jongens geluk gaat brengen Deze week is het Marnix Sonneveld

In de E1, waar Marnix voetbalt als linker spits,en wordt het voetbalspelletje hem bijgebracht door Pleun de Borst en Ysbrand van Pelt Hij gaat naar school op de Rank en zit daar in groep 7. Dat Marnix iemand is die graag aan sport en dat soort dingen doet blijkt wel uit wat hij het leukste vindt op school en dat is gymen, maar zal je hem vragen naar de provincies met de hoofdsteden weet ik niet of hij dat wel allemaal weet want aardrijkskunde vindt hij erg saai.
Marnix heeft maar 1 hobby en dat is voetballen

Marnix eet erg graag andijvie maar of dit nou gekookt is of een stampot met spekkies zal je hem zelf moeten vragen, en wil je weten wat hij niet lekker vindt krijg je als antwoord rode kool

 
Picture

Zijn favoriete club is er eentje uit Rotterdam het is ook de beste club van Nederland. Jullie raden het natuurlijk al: da's Feyenoord. Zijn favoriete speler is de Guzman Een favoriet bij het eerste heeft hij eigenlijk niet want hij is tijdens de wedstrijd meestal op het kunstgras te vinden. Dus wachten we dat maar af Natuurlijk mocht Marnix ook zeggen of her eerste gaat winnen zaterdag Hij denkt van wel, want na een ruststand van 1-1 zullen we winnen met 2-1

Wij wensen Marnix en zijn familie een fijne middag toe


26 september 2009

De pupil van de week is Nils Lindrob

Zaterdag speelt het 1e elftal weer thuis en wel tegen Vlotbrug Een pupil van de week mag dan natuurlijk niet ontbreken Gelukkig hebben we er eentje gevonden die wel pupil wilde zijn Zijn naam is Nils Lindrob Nils voetbalt als spits in de E5. Zijn leiders traners zijn Marcel Chouffeur en Jurgen Lindrob

Hij zit in groep 6a van de Rozenhorst. Als hij alleen pauze, gym en taal zou krijgen op school, zou hij het er erg leuk vinden maar ja zo werkt het natuurlijk niet en dan zal je ook iets moeten doen wat je niet zo leuk vind en dat is rekenen Wat zijn hobby's zijn kan ik niet vertellen want dat zijn we vergeten te vragen, maar ik denk dat voetballen er wel een zal zijn.

Op de vraag wat hij lekker vindt om te eten moest hij wel even nadenken en na een paar antwoorden werd het toch maar patat met een frikandel. Over hetgeen wat hij niet lekker vond wist hij wel gauw een antwoord te geven en dat is spruitjes

 
Picture

Zijn favoriete club is er een die eigenlijk niet thuis hoort in Rotterdam en omstreken maar je hebt ze nou eenmaal, die Ajax supporters Ik hoop dat hij als spits niet zoveel schwalbe's maakt als zijn favoriete speler, dus u raad al wie het is: Suarez

Bij de vraag of hij bij Rozenburg een favoriete speler heeft had hij geen antwoord en dit komt omdat als het 1e thuis speelt, het 6e elftal ook thuis speelt en daar voetbalt zijn vader in, dus staat hij daar te kijken, maar misschien weet hij na de wedstrijd er een te noemen

Ook Nils mocht natuurlijk een voorspelling van de uitslag doen Hij hoopt dat Rozenburg wint met 3-2 en de ruststand wordt 1-0

Wij wensen Nils en zijn familie een fijne middag toe


12 september 2009

De pupil van de week is Kevin Lagrand

Het is weer zover, ons 1e elftal speelt weer voor de competitie zijn eerste thuiswedstrijd en natuurlijk gaan we ook dit seizoen er weer voor zorgen dat er bij iedere thuiswedstrijd een pupil van de week bij zal zijn.

De eerste pupil is Kevin Lagrand. Kevin voetbalt in de E3 en is daar verdediger. Hij krijgt trainen van William lagrand die tevens ook de leider van dat elftal is.

Kevin zit in groep 6 van de Regenboog en het allerleukste op school vindt hij de pauze's en als hij daarna na binnen moet om te rekenen is het opeens niet zo leuk meer op school. Als hij niet op school is, hoeft hij zich niet te vervelen, want hij heeft genoeg hobby's zoals voetballen en vissen.

Met etenstijd kan je hem altijd pizza voor zetten maar een bezoekje aan Kentucky Fried Chicken vindt hij ook erg lekker. Kom bij hem niet aan met witlof want daar krijgt hij echt geen hap van naar binnen.

 
Picture

Zijn favoriete club zit in Rotterdam en het is geen Sparta of Excelsior dus blijft er maar 1 over en dat is natuurlijk Feyenoord. Zijn favoriete speler voetbalt ook bij deze club en is John Dahl Tomasson.

Ook bij Rozenburg 1 heeft hij een favoriete speler, oh nee het zijn er 2. Dit zijn Elroy van Seventer en Marc Manssens. Natuurlijk vragen we ook dit seizoen weer wat de pupil denkt wat de uitslag gaat worden en ik mag wel zeggen dat Kevin de spanning erin houdt. Volgens hem wordt de ruststand 1-2 maar gaat Rozenburg toch winnen met 3-2.

Wij wensen Kevin en zijn familie zaterdag een fijne dag toe