+ v.v.Rozenburg
     
 

Mattie's v.v.Rozenburg plakboek

Ik weet het ... ik moest hier nodig wat aan doen....
Met de laatste update de meest storende reclames weggewerkt.
....Later meer...


Info over Afgelastingen
Het sportpark West aan de Vinkseweg 31


 • 08 - 08- 2011

 • Krantenknipsel 04 april 2011

  Hoe schril was het contrast met de sfeer in het team van de thuisclub. In acht dagen tijd, verspeelde NSVV zes punten aan twee degradatiekandidaten (MVV'27 en Rozenburg) en werd de ploeg van trainer Hans de Rover in de strijd om de bovenste plaatsen achterhaald door streekgenoot SHO. ,,We waren vandaag geen seconde in de wedstrijd," concludeerde De Rover na afloop. ,,We waren de klap van de zeperd van vorige week tegen MVV'27 kennelijk nog niet te boven. Het was allemaal veel te slap vandaag. Punt uit."

  Lees verder...


 • 05 - 08- 2011

 • Krantenknipsel 15 maart 2011

  'Maar dit keer speelde de arbitrage Rozenburg wel erg in de kaart,' vond trainer Tom Larsen van Zuidland. 'Het spel werd helemaal doodgefloten en ik weet ook wel dat dat voor beide ploegen gold alleen was Zuidland wel de ploeg die wilde voetballen en maar niet in maar niet in zijn spel kon komen. Ik vond dat Rozenburg zich tot het ontregelen van ons spel beperkte, hopend op een counter. Dan ondervind je er minder last van als het spel ieder moment stil ligt voor weer een fluitsignaal van de arbitrage. Maar goed, desondanks hebben we de kansen gehad en ze niet benut. Dan moet je ook constateren dat we het zelf vandaag niet goed hebben gedaan.'

  Lees verder...

  Terug naar het jaar ... Terug naar het jaar...

   
  De Scheidsrechter   
  www.vvrozenburg.nl Ingang complex vvRozenburg


  'Baldadig' seizoen1990/1991

 • Rozenburg traint voor een thuiswedstrijd sinds de komst van trainer Kees Vermunt altijd een keertje extra. Op maandagavond.
 • Alleen Richard Hecker zat dus maar op de tribune bij de thuiswedstrijd van De Rozet tegen Rovedo. Op de vraag of hij geen ambitie heeft om zich weer in het eerste elftal te spelen was de jongste Hecker kort. Voorlopig even niet. Op de extra selectietraining had hij niks te zoeken. Hij kon hoogstens in het muurtje gaan staan, aldus Richard Hecker.
 • 22-10-1990 / Jubileums
  Na afloop van het duel Rozenburg - Barendrecht werden Rinus de Nooyer en Leen van Es door het bestuur in het zonnetje gezet. Beiden kregen bloemen en een cadeaubon. De Nooyer omdat hij zijn tweehonderdvijftigste duel (bekroond met de winnende goal) voor de Rozenburgse hoofdmacht afwerkte. Leen van Es omdat het al zijn tweehonderdvijfenzestigste was.

  De jubileums werden op uitdrukkelijk verzoek van trainer Kees Vermunt pas na de wedstrijd onder de aandacht gebracht. Vooraf huldigen zou de concentratie volgens Vermunt alleen maar nadelig beïnvloeden. Voor Rinus de Nooyer kwam de huldiging als een volslagen verrassing. Voor zijn ploeggenoot Rinus de Bil ook. 'Billie' had er wel een verklaring voor. ,,Het zijn vast tweehonderdenvijftig halve potjes geweest, Rinus", gekscheerde hij na afloop. Leen van Es was nog verbaasder. De Rozenburgse laatste man moets eigenlijk vorig seizoen al 'in het zonnetje', maar toen was de degradatienood zo hoog dat men bij Rozenburg was vergeten dat Van Es al zo lang in het eerste speelt...

 • Lees alle *Baldadig*...  Chat met WebChat!  Chat met mIRC